zondag, februari 17, 2008

Reeuwijk 6 zet Spirit met enige moeite opzij

Het zesde elftal heeft goede zaken gedaan voor het behoud van de 4e plaats door Spirit met 2-1 te verslaan. Wederom was het elftal verre van compleet en het lijkt er sterk op dat aanvoerder MO dit tot het einde van het seizoen (en zijn loopbaan als actief voetballer) zal moeten ondergaan. Gelukkig kon het zesde wederom een beroep doen op zaalvoetballer Loek Hermenet.

Door het grote aantal thuiswedstrijden moetsen wij onze wedstrijd op het onzalige tijdstip van 10.00 uur spelen en daar was vooral Spirit niet echt blij mee. Een aantal spelers had ook nog eens de reunie van de avond daarvoor in de benen, dus de vooruitzichten waren niet echt rooskleurig.

Coach Arie was door ziekte geveld wat direct zichtbaar was omdat een aantal zaken minder goed geregeld was dan normaal. Zo stonden we een kwartier in de bittere vriekou te wachten op de wedstrijdbal die achteraf gewoon in de kleedkamer. Dit tot grote ergenis van Gerke Mulder die door het latere beginnen van de wedstrijd zijn veld en kleedkamerindeling naar de knoppen zag gaan.

We hadden vandaag een officiele KNVB scheidsrechter, in opleiding, die een prima wedstrijd floot, maar wel bedenkingen had bij de staat van het veld (keihard). Hij overwoog de wedstrijd af te gelasten, maar liet het toch maar doorgaan.

Het zesde speelde een hele redelijk eerste helft, maar kon niet voldoende domineren. Het eerste doelpunt kregen we kado, toen een voorzet van EarlyGrey in door Spirit in eigen doel werd gewerkt. Ondanks hard werken van het nieuwe dodelijke duo, Gert "Duckhunter" Cattel en Peter "Japio" de Jager bleef het in de eerste helft bij een schamele 1-0.

In de tweede helft bleef, de goed spelende, Gert aan de kant en werd vervangen door Loek. Na enige tijd spelen kwamen we op een 2-0 voorsprong door een fantatische pass van Eric "Wimpie" Overdam welke prachtig werd afgemaakt door Japio.

Er leek dus weinig aan de hand, maar het werd toch nog een beetje benauwd toen Spirit met een frommelgoal terug kwam tot 2-1. Het zesde hoel echter keurig stand en kon 3 punten bijschrijven in het grote boek van de aanvoerder.

Uitblinkers: Tim de Haan en Dirk vd Star (grensrechter)

12 opmerkingen:

  1. Het zijn ook net kleine kinderen.....
    Een shirt van een ander elftal in de tas, een keeperskous tekort.....
    Maar toch gefeliciteerd met de overwinning

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik mis bij de uitblinkers earlygrey, verder een prima verslag

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Coach Arie: daarom hebben we je er ook graag bij!

    EarlyGrey: het kan natuurlijk niet elke week feest zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Coach Arie, mag ik die tuinaarde nou wel of niet hebben?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. bokkie - dat is waar, anders wordt het zo eentonig..........maar goed ik ben ook veruit de beste


    wie ging er zaterdag uiteindelijk als laatste weg, Timmy Boy, vandaar de uitblinker?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een walgelijk ventje is dat toch
    die earleygrey in jullie team. Eigen roem stinkt namelijk, en goede wijn behoeft geen krans. Maar zowel voor de roem als de goede wijn komt hij niet in aanmerking.Daar heeft hij gewoon totaal de capaciteiten niet voor. Onbegrijpelijk dat MO hem dan ook nog in jullie team opstelt!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. anoniem - als je nu eerst je masker afzet en jezelf bekend maakt, kunnen we op een normale manier mijn voetbal kwalitieten bespreken......of niet kwaliteiten

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Er valt met jouw weinig over je voetbalkwaliteiten te discusieren. Maar stel, dan nog ben en blijf je gewoon een "eigenheimer"

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ons elftal zit vol met eigenheimers, dat moet je zijn om toegelaten te worden tot het zesde......

    ik snap ook wel, dat ik er geen reet van kan, maar praatjes maken hoort er toch een beetje bij

    BeantwoordenVerwijderen
  10. 'k vind het meer droogkokers

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen