zondag, oktober 22, 2006

Uitvallen Gert Cattel nekt CVC 6 in bekerwedstrijd

Is het dan toch Gert Cattel die het verschil maakt bij het zesde? Toen de robuuste spits na 20 minuten geblesseerd het veld moest verlaten brak er iets bij het zesde elftal tijdens de bekerwedstrijd tegen Rohda. Met 3-1 ging CVC ten onder tegen het toch niet erg sterke Rohda '76.

CVC Reeuwijk 6 heeft meer dan 20 spelers binnen de gelederen maar was toch genoodzaakt een beroep te doen op George Hammer van het vierde. Natuurlijk is George altijd welkom bij ons, (vast contractje George?), maar het aantal afwezigen begint aanvoerder Martin toch zorgen te baren.

Wie misten we zoal vandaag? Dorre (weggebleven = boete), Muis (geblesseerd), Dick (geblesseerd), Sip of Sop (werk), Tim (werk), Arno (werk), Kluuk (geblesseerd), Bok (geblesseerd uitgevallen na 5 minuten), Ton (geblesseerd).

Statistieken

Doelpuntenmaker Richard, fraaie vrije trap
Meest constante speler, Steve
Gezelligste man op de reservebank, Muis

Elftal gaat op de schop!
Volgende week zal er, tegen Moerkapelle, uit een heel ander vaatje getapt moeten worden. Geruchten gaan dan ook de ronde dat de aanvoerder het elftal compleet gaat omgooien.

6 opmerkingen:

  1. Fraaie site Bok...

    Ik heb hem aan mijn favorieten toegevoegd.

    Groetjes,

    Raymon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb me kostelijk vermaakt ondanks de nederlaag! Geen beker; De weg naar de Kuyp is opgebroken, een droom is uiteengespat.
    Maybe next year!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het wordt inderdaad steeds gezelliger op de bank..... ik wil nog net niet zeggen, lang leve de bank, laten we maar weer snel beter worden en de eerste overwinning opeisen, tsjonge, wat een feest zal dat worden.....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. rest nog steeds de vraag aan MO hoe laat we spelen op 25 november a.s., nou Mart hoe laat, heyd?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen