zondag, september 07, 2008

Maurice van Beek langdurig uitgeschakeld



Maurice (Muis) van Beek is onlangs geopereerd aan zijn meniscus. Tijdens de operatie kwam de chirurg erachter dat ook de kruisbanden zwaar beschadigd te zijn. Dit betekent een tweede operatie voor onze muis. Waarschijnlijk komt hij het gehele seizoen niet meer in actie voor het zesde. Opnieuw een tegenslag voor ons elftal, maar natuurlijk een persoonlijk drama voor Maurice.

9 opmerkingen:

  1. ja wie moet er nu doelloos op het middenveld gaan lopen? misschien een rol weggelegd voor dorre............

    Ja muissie het beste er mee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dorre op het middenveld? Gezien zijn bijnaam zal het wel met de aankomende herfst te maken hebben. Het wordt somber. Met Dorre op het middenveld het voetbalseizoen ook!

    Veelal hou ik mij uitsluitend met voetbalzaken bezig, maar nu toch even wat anders. van Beek stond nog wel eens op een deuntje muziek te rijmrochelen. Daarbij ondersteund door veelal spastische bewegingen alsof hij een te veel aan spierkrampversterkende middelen had gebruikt. Is zijn blessure een gevolg van deze spierkrampen geweest? Van het voetbal kan het toch niet zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste scout

    In dit geval is de oorzaak van de blessure toch echt terug te voeren naar een voetbalactie. Tijdens de wedstrijd Sportlust - Reeuwijk 6 probeerde Muis een doelpunt te voorkomen met een uiterst vreemde actie. Na deze actie bleef hij geblesseerd liggen en nu ruim 6 maanden komt men erachter dat het een zware blessure aan zijn kruisbanden betreft.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vervelend genoeg voor hem, zeker als daar een half jaar aan voorbij is gegaan. Meestal is het bij(zeker zo'n) blessure al direkt duidelijk! Voor hem te hopen dat dit snel voorbij is!

    Als hij zich nu maar niet gaat verdiepen in zijn muzikale rochel rijmelarijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tja, daar doe je inderdaad niemand een plezier mee

    BeantwoordenVerwijderen
  6. typisch muis,lang blijven liggen na een vreemde actie,menig kroegbaas vond hem ook na maanden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo is het maar net Karl!

    PS kunnen we volledig van jouw voetbalcapaciteiten genieten dit seizoen?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. voor als nog wel, heb nog wel een aantal show`s lopen maar ik pas het zo in dat ik minimaal 3 minuten per wedstrijd kan vlammen.
    ps. wel graag een positie dicht bij de kantine en het beademings apparaat.

    BeantwoordenVerwijderen