dinsdag, september 13, 2011

WDS knijpt er tussen uit

Het is WDS gelukt om weg te komen uit de zware 2e klasse. Dit veteranenelftal speelt volgend seizoen lekker in de regio. Hoe is het mogelijk dat het de kampioen van de derde klasse wel lukt om in de derde klasse te komen en wij als nieuwkomer niet? Wie het weet mag het zeggen.

11 opmerkingen:

  1. Dit is een beslissing van jullie eigen bestuur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dan vragen jullie toch ook een overplaatsing aan? Duurt een weekje.
    genoeg redenen te bedenken, zou ik zeggen. Maar jullie komen wel wat bang over hoor. Jullie kennen de tegenstanders toch nog niet? en als ik de polls lees, gaan jullie op voorhand alles verliezen.
    Klinkt niet echt als een winnaars mentaliteit.
    succes jullie, in het Rotterdamse. best leuk daar hoor;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Joh Willem, ongelooflijke Rotterdammer die je bent. Deze jongens hebben behoefte aan een leuk partijtje voetbal en zitten er niet op te wachten om onder politiebegeleiding het complex te moeten verlaten. Dit is eerder regel dan uitzondering in het Rotterdamse.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Ajax, ik ben zelf al even niet meer in het Rotterdamse. Maar jij overdrijft wel heel erg hoor. Politiebegeleiding?? Wanneer was dat dan. Ik zag overigens gisteren wel politiebegeleiding bij wat supporters uit Fr. Dat kwam weer wat overdreven over, immers was dat toch ook een sportieve wedstrijd

    BeantwoordenVerwijderen
  5. die klasse 1,2 en 3 zijn allemaal van laag nivo. daarom noemen ze het veteranen voetbal

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ anoniem

    Het niveau van veteranen is niet per definitie laag. In tegendeel zelfs. Er zijn vetenanenelftallen waar Reeuwijk 1 geen schijn van kans tegen heeft. Het probleem met veteranen 1 van CVC is dat geen van deze spelers op selectieniveau gespeeld heeft. Zij konden al niet voetballen in hun jonge jaren en dat is nu helemaal niets meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. zo JW jij bent geen insider van cvc, bijna iedereen heeft selectie gevoetbald, maar goed dat was van dermate laag niveau, dat je kan zeggen dat ze niet kunnen ballen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @He Willem, nog TV gekeken;-) aheum politiebegeleiding in R'dam. Wat doen ze daar joh?
    @JW iedereen die niet hoger dan 1e klasse komt, kan niet voetballen. Of hebben ze een team om zich heen dat het spel niet begrijpt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @ Thijs

    Ik had het niet beter kunne verwoorden, stelletje knurften van cvc in de onderbond (ook het eerste, wat een niveau zeg)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @hoofdklasser....
    zeker een paar keer verloren van cvc? of heb je andere problemen?

    BeantwoordenVerwijderen