vrijdag, februari 15, 2013

Veteranen verliezen van Sportlust

7 februari 2013
CVC Reeuwijk Veteranen 1 – Sportlust Veteranen 1   1-4
De veteranen hebben een redelijke prestatie geleverd tegen het eerste veteranen elftal van Sportlust. In een leuke wedstrijd trok ons elftal weliswaar aan het kortste eind maar het werd slechts 1-4.
We hadden twee geblesseerden (Dorre en de Slager) zodat we een beroep moesten doen op vaste invaller Erik “Appelstroop” Rietstra en oud aanvoerder Ian Overdam.
De eerste helft was Sportlust bij vlagen beter maar over het algemeen ging het redelijk gelijk op. We konden echter niet voorkomen dat Sportlust voor rust twee keer scoorde. Vooral het eerste doelpunt was fraai. Een strakke voorzet werd door de spits van Sportlust in de hoek gekopt. De tweede was het gevolg van een dekkingsfout in de defensie.
Aan de andere kant moest de verdediging van Sportlust regelmatig ingrijpen omdat Ian en Appel voor het nodige gevaar zorgden. Toch had Sportlust de wedstrijd al in de eerste helft kunnen beslissen. De spits had de bal enkele meters voor het doel voor het intikken maar treuzelde zolang dat de keeper uit geslagen positie terug kon komen en de bal op miraculeuze wijze wist te keren.
Opvallend was het sterke spel van Martijn Min die op vrijwel elke plaats opdook om het te Woerdenaren lastig te maken.
In de tweede helft wisten we nog wat meer verzet te bieden en ontspon zich een redelijk gelijk opgaande strijd. Zelfs toen Sportlust op 3-1 kwam waren we nog niet verslagen. Martijn had zelfs de aansluittreffer op het hoofd maar kopte net over. Toen Sportlust vlak voor tijd 1-4 maakte was de wedstrijd voorbij.
Zo kwam een einde aan een sportieve wedstrijd die prima geleid werd door scheidsrechter Rien Hermenet.