zondag, september 23, 2007

Waarschuwing: Reeuwijk 6 laat niet met zich sollen

Het lijkt er sterk op dat Reeuwijk 6 de thuiswedstrijden om 16.15 uur zal moeten spelen. De KNVB heeft de eerste twee thuiswedstrijden voor ons elftal op dit onzalige tijdstip vastgesteld.

Aanvoerder Martin Oosterwijk trachtte afgelopen week te weten te komen of hier sprake is van een incident of een structureel probleem. In het laatste geval dient duidelijk te worden of de KNVB hierover overeenstemming heeft bereikt met het bestuur van CVC Reeuwijk. Helaas hult iedereen zich tot nu toe in stilzwijgen.

Een ding is zeker. De spelers van het zesde elftal gaan absoluut niet accoord met deze wijziging en wel om de volgende redenen:

1. Zowel de sponsor van het elftal (Arno vd Vis) als de andere horecaondernemer in ons elftal, Dick van Dam, zijn niet in staat op dit tijdstip te voetballen i.v.m. de opening van hun respectievelijke cafe's. Het is niet ondenkbaar dat Arno zijn sponsoring in zal moeten trekken.

2. Er is aan onze aanvoerder toegezegd dat wij onze wedstrijden om 12.45 uur spelen. Als andere elftallen opeens andere wensen hebben is dat niet onze zaak.

3. Het zesde elftal raakt naast de al genoemde sponsors minimaal 6 spelers kwijt die om uiteenlopende redenen niet om 16.15 uur willen of kunnen voetballen.

4. Dit is een bijzonder slechte zaak voor de kantineomzet op zaterdagmiddag 5. Het overgrote merendeel van de spelers van Reeuwijk 6 is langer dan 25 jaar lid. Deze spelers verdienen het niet om in de nadagen van hun carriere op deze manier "gepiepeld" te worden.


Nogmaals wij zijn niet te beroerd om een enkele keer af te moeten wijken van ons vaste tijdstip van 12.45 uur, maar pikken dit niet als het structureel het geval is. Onze voorstellen luiden als volgt:

1. B1 naar 16.15, het zesde naar 12.45 uur

of

2. B1 op 11.00 uur op het hoofdveld, het zesde naar 12.45 uur
of

3. b1, het 6e, het 3e en het 2e bij toerbeurt naar 16.15

Maar waarschijnlijk is het het beste om nog eens kritisch naar het complete indelingsschema te kijken. Wellicht is het in dat kader goed om Ben Goudriaan te consulteren.

5 opmerkingen:

  1. Ja Gerke, anders laten we Wimpie los

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat krijg je als je geen bestuursleden in je elftal hebt.

    Wij hebben Joost en Bjorn en het 3e heeft Jan Edelman en Dirk Mulder

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat jammer van zo'n oude knarren elftal, er zitten weliswaar geen bestuursleden bij maar wel heel wat mensen die op allerlei terrein heel wat voor CVC gedaan hebben. Telt dat niet meer?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het bestuur van CVC Reeuwijk bestaat uit een stelletje bureaucraten met geen enkel gevoel voor traditie. Arme vereniging, blij dat ik weg ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. "Waarschuwing: Reeuwijk 6 laat niet met zich sollen"

    behalve af en toe op het veld...

    BeantwoordenVerwijderen