zondag, januari 20, 2008

Reeuwijk 6 portretje



Eric Overdam

Eric Overdam (De indiaan, Wimpie) telg uit de beroemde Overdam voetbalfamilie. Eric speelde net als zijn broers Peter (Peet)Overdam en Nico Overdam in het eerste elftal van CVC Reeuwijk en was/is qua voetbal waarschijnlijk de beste van de drie. Naast het spelen van goed voetbal kent Eric de nodige andere kwaliteiten en is ook daarin een echte Overdam. We noemen: strijdlust en gezelligheid. Hij past dus ook, vooral door de laatste kwaliteit, prima in het zesde elftal.

Wimpie kan slecht tegen onrecht en heeft daardoor nog wel eens een conflictje met de scheidsrechter. Dit seizoen leidde dat er dan ook toe dat Eric in een thuiswedstrijd (!) zichzelf en de scheidsrechter in bescherming nam en het veld uitstapte.

Naast voetbal houdt Wimpie, net als een aantal elftalgenoten, van verre vakanties en hardrock concerten. Hierdoor kunnen we niet in elke wedstrijd van "de Indiaan" zijn kwaliteiten genieten.

Oh ja bijna vergeten. Eric heeft bijna elke wedstrijd wel een meningsverschil met de aanvoerder over de strijdwijze.

5 opmerkingen:

  1. kwaliteiten??? Wimpie???? Hahahahahaha hij is echt slecht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en Wimpie is een goede buur, als ik weer wat vergeten ben te halen in de supermarkt (en dat gebeurt nog wel eens), kan ik altijd bij hem terecht....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. prima speler!!
    alleen bij naderende zonsondergang dreigt hij ook nog weleens het veld af stappen...
    schijnt iets met de verzekering te zijn dan ofzo...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje wat kijkt hij verliefd

    BeantwoordenVerwijderen