zondag, maart 16, 2008

Reeuwijk 6 onderuit bij Soccer Boys

Er is een einde gekomen aan de zegetocht van het zesde. In een matte vertoning moest CVC Reeuwijk 6 met 3-2 buigen voor de Bleiswijkers. Een volledig verdiende nederlaag die zelfs vele malen groter had moeten zijn gezien het spelbeeld en de vele opgelegde kansen van Soccer Boys.

Er lijkt geen einde te komen aan de personele problemen bij Reeuwijk 6. Vandaag misten we weer een heel regiment spelers en ook coach Arie was er niet bij. Dit laatste heeft direct gevolgen voor de organisatie want de spelers waren in Bleiswijk en de spelerskaarten in Reeuwijk.

Positief was de terugkeer van de verloren zonen Appelstroop, Sop en Raymon van Dijk die uitgeleend werden door het 8e, waarvoor dank. Ook Marco "Karl" Lakerveld was na een lange periode van slepende blessures weer van de partij.

Het begin van de wedstrijd was chaotisch. Door alle perikelen startten we zonder warming up en Ton Burger was zelfs nog niet eens binnen de lijnen. De bal lag dan ook binnen een minuut in het netje. Een goedbedoelde pass van MO kwam bij de tegenstander terecht die van dichtbij raak wist te schieten. Hierna kreeg Soccer Boys kans op kans, maar de bal ging er op miraculeuze wijze niet in.

Aan de andere kant deed Japio bijna iets terug maar hij kon onvoldoende kracht zetten met zijn linkerbeen om de doelman te verontrusten. Knullig balverlies leidde aan de andere kant de 2-0 in. De doelman van het zesde wist de spits in eerste instantie van scoren af te houden, maar in de rebound was het toch raak.

Vlak hierna werd het 3-0 doen de bal uit een scrimmage in het doel verdween. Het zesde was nog geen moment aan voetballen toegekomen zodat een debacle dreigde.

Volledig onverwacht wisten we toch iets terug te doen toen Appelstroop vanaf de zijkant de bal in het netje liet dwarrelen. Geluk volgens 21 spelers in het veld, bewuste keuze volgens Appelstroop. Maar goed, Appelstroop scoorde 'm wel.

Het was nog steeds niet best, maar de echt grote open kansen van Soccer Boys werden minder en de schoten vanaf de 16 meter waren een prooi voor de keeper. Inmiddels was de grote "Duckhunter" in het veld verschenen en konden we voorzchtig weer eens wat naar voren gaan denken. Helaas floot de scheidsrechter al snel voor rust.

De tweede helft was helaas niet veel beter dan de eerste helft. Het zesde opereerde onmachtig en kon geen moment overtuigen. We hadden geluk dat Soccer Boys veel uit de tweede lijn begon te schieten waardoor er niet al teveel gevaar ontstond. Er ontstond nog wel enige opwinding toen Sop met een crosspass Raymon proberen te bereiken en de bal angstwekkend dicht langs het eigen doel ging, maar dit liep goed af.

Tegen de verhouding kwamen we na 20 minuten spelen op 3-2 toen The Duckhunter een strafschop onberispelijk inschoot. Hierdoor kreeg de stand nog een redelijk draaglijk karakter, maar dit kon niet verbloemen dat het zesde een onthutsende zwakke prestatie neerzette.

Kortom, een wedstrijd om snel te vergeten.

Statistieken:

Uitblinkers: de jongens van het achtste en Karl Lagerfeld

- Dat het een slaapverwekkende vertoning was bleek wel uit het feit dat zowel Amy als Kiki het niet wakker hielden vandaag

11 opmerkingen:

  1. het was weer een eer om met het 6e mee te spelen!!
    jammer van de personele problemen anders hadden we minimaal een punt gepakt bij soccer boys...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo te horen vallen de spelers bij het zesde nu wekelijks als rotte appelen van de boom door diverse blessures of oorzaken. Is het daarom niet vestandiger (nu MO ook aangegeven heeft aan het eind van het seizoen te zullen stoppen)dit gewoon dan allemaal maar te volgen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je hebt helemaal gelijk anoniem. stelletje ouwe sukkels, stoppen met die hap

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat hebben jullie een matig elftal. 't is dat jullie een goeie keeper hebben stelletje lutsers.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wil die "schijn MO" voortaan onder zijn eigen naam reageren en mij daarvoor niet meer misbruiken. Slappe hap hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. slappe hap mo? jezelf zul je bedoelen. Je kan geen eens een elftal bijelkaar houden. Goed dat je stopt.

    Van dat zesde van jullie is helemaal niets meer over. Zuipen in het weekend is geen probleem, maar als er gevoetbal moet worden zie je ze niet en moet er weer gebedeld worden bij andere elftallen. Het is om beroerd van te worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. elk team, op het 8e na, had afgelopen weekend personele problemen.
    en als je een paar jaartjes ouder wordt dan kan het lichaam ook wat minder hebben.
    ik vind dat helemaal niet erg want dat betekend dan dat ik elke zaterdag kan voetballen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. appelstroop jij bent een goeie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Breaking News

    We hebben nog een paar stoppers bij Reeuwijk 6:

    R van Leeuwen, T Burger, M de Jager, H Goedhart, D van Dam, A vd Vis, T de Haan

    Vraag niet hoe ik het weet, maar het is uit zeer betrouwbare bron.

    Crisis? What crisis

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het zesde heeft aan het begin van de competitie 5 spelers zelfs afgestaan voor het 8e!! Dat deze "ouwe sukkels" nu toch -ondanks de vele blessures van sommige spelers - al meer punten heeft dan het vorig seizoen zegt denk ik wel genoeg over het zesde als over meneer hap? Deze heeft kennelijk wel de appel horen vallen, maar weet niet waar het klokhuis zit.Een beetje jaloers soms? Dat MO uiteindelijk aan het eind van het seizoen stopt heeft andere oorzaken.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. en mijn afwezigheid wordt steeds duidelijker zichtbaar. 1 punt gepakt uitr twee potjes.....slecht hoor

    BeantwoordenVerwijderen