zondag, april 13, 2008

Reeuwijk 6 maakt het zich onnodig moeilijk

Het zesde heeft het zich zaterdag 12 april onnodig moeilijk gemaakt in de uitwedstrijd tegen het zwakke Waddixveen. Hoewel de 4-1 overwinning op papier prima in orde lijkt, was de manier waarop dit gebeurde niet bijster overtuigend.

MO kon dit keer rekenen op een uitgebreide selectie en kon het zich daardoor permiteren om toppers als "the Duckhunter" en Ton Burger aan de kant te houden. Ook de uitblinker van de vorige wedstrijd, KLuuk, kreeg een dagje vrij van de aanvoerder. Een direct gevolg hiervan is dat het elftal een verjongingskuur onderging met spelers als Ian Overdam, Marc "Sip" van Wensveen, Raymon van Dijk en Erik "Appelstroop" Rietstra. Ook Gerrit v.d. Heuvel oogde aanmerkelijk jonger dan gebruikelijk.

In de eerste helft was sprake van een onvervalste walkover. Waddinxveen had geen enkel verweer tegen de aanvalsgolven van de zesde elftalspelers. Maar deze week was het scoren een groot probleem. Vooral Japio ging het scoren vandaag moeilijk af terwijl hij er toch om bekend staat dat het allemaal zo gemakkelijk gaat. We gingen dan ook de rust in met een bloedeloze 0-0.

De meegereisde supporters rekenden in de 2e helft op the Duckhunter. Zij kwamen bedrogen uit. De aanvoerder besloot Gert te sparen voor de wedstrijd tegen Rijnstreek van komende woensdag.

Het veldoverwicht ebde in de tweede helf volledig weg en het was Waddinxveen die het spel naar zich toe trok en een aantal keren gevaarlijk werd. Toch wist het zesde in 10 minuten tijd 4 x te scoren. In de 98e minuut van de wedstrijd wist Waddinxveen tegen te scoren en werd de eindstand op 4-1 voor het zesde bepaald. Dit tot grote woede van de doelman van het zesde die zijn heiligdom schoon wilde houden vandaag.

Doelpuntenmakers: 1e Peter de Jager (kopbal), 2e strafschop Eric Rietstra, 3e Ian Overdam, en 4e Gerrit v.d. Heuvel.

Uitblinkers: Gerrit en Ian

3 opmerkingen:

1. ja bokkie, zonde van de nul, steve had zijn vent nooit mogen laten lopen

BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, eigenlijk zou ik je alsnog bij de uitblinkers moeten zetten

3. dat zou meer dan gerechtigd zijn bokkie.......

maar met die wegloopactie was jij toch wel met kop en schouders de man van de wedstrijd........