zondag, augustus 15, 2010

Kenners geven Reeuwijk 9 weinig kans

Bovenstaande heren (Gert en Richard) staan bekend als de kenners van CVC Reeuwijk. Ze hebben beiden een rijk Reeuwijk 6 verleden achter de rug en hebben inmiddels een messcherpe analyse gegeven over de kansen van het negende voor het komende seizoen.

Zij achten het negende bitter weinig kansen toe in een competitie van jonge snelle ploegen. Een aantal spelers is inmiddels veel te traag (Bokkie, Ton B, Dorre, Gerrit en Tim) en de rest komt domweg kwaliteit tekort. Positieve, uitzonderingen, volgens de heren, zijn Peter de Jager en Marco van Dijk. De laatste moet dan dan wel de spits in.

14 opmerkingen:

  1. Ik zou deze heren nou niet direct als kenners willen zien. Ze hebben wel gelijk dit keer. Sinds het vertrek van EarlyGrey is het nooit meer wat geworden met dit elftal en het zal nooit meer wat worden ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. weinig kans is nog teveel van het goede.......

    en wat anoniem zegt, sinds mijn vertrek........

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja Early, de erkenning is dan toch nog gekomen. Van Dam heeft er te weinig aan gedaan om jou, als waardevolle speler, te behouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik denk juist dat het zesde dit jaar gaat vlammen in de 8e klasse denk dat ze voor p0lek 5 gaan strijden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En WANNEER begint onze slachting dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Eerste wedstrijd voor het 9e laatste weekend september. Alle andere elftasllen beginnen volgende week zaterdag.

    Jullie hebben nl bedankt voor het bekerprogramma

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gerucht!!!!

    Het gerucht gaat dat er 4 spelbepalende spelers opstappen bij het 6e. Het zou gaan om Ton, Dorre en de gebroeders de Jager. Of het waar is weet ik niet, maar waar rook is is vuur.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gerucht klopt. Deze jongens kunnen zich niet vinden in de competitie indeling en het gebrek aan gezelligheid in dit elftal. Ze zijn welkom bij ons. (Behalve Ton, die is te langzaam)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @Matto

    Wat maakt het jou uit wanneer er weer gevoetbald wordt? Je staat toch wissel dit seizoen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. en dat verandert wat precies? "gerrit"?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Alleen maar goed nieuws van mijn kant:Ton,Dorre en de gebroeders de Jager stoppen niet. Verder is Matto gewoon basisspeler en rekent iedereen op de definitieve doorbraak van deze gitaarspelende voetballer. Nu nog indelen in de veteranencomeptitie en iedereen is blij.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een gitaarspelende voetballer? Daar heb je niks aan. Die struikelt over zijn vingers.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Nou, dat doet íe zo al,ook zonder zijn vingers te gebruiken.Hij lijkt daarom wel een beetje op die legendarische Jimi Hendrix van toen.Maar die kon natuurlijk wel een stukkie beter tokkelen dan deze "demo" gitarist. En dus bassisper? Ach,ze hebben momenteel gewoon niet beters moeten we maar denken.

    BeantwoordenVerwijderen