maandag, januari 17, 2011

CVC Reeuwijk 9 verliest met 4-0 van Nieuwerkerk 3

Een ietwat tegenvallend Nieuwerkerk 3 had niet al te veel moeite met een ook niet al te sterk acterend Reeuwijk 9. Na 85 minuten voetbal vond de scheidsrechter het welletjes en floot af bij een 4-0 achterstand voor het 9e. Dit betekende de tweede 4-0 nederlaag op rij voor de geplaagde coach Evert van Dam. De scoringsmachine is ook tot stilstand gekomen. Het is echter te gemakkelijk om dit op het conto te schrijven van spits Marco. Aan hem ligt het zeker niet.

Deze wedstrijd was de eerste in een serie van 2 nachtwedstrijden (aanvang 15.00 uur). Een tijdstip waar het complete elftal een collectieve hekel aan heeft. Wat dat betreft waren we blij dat het doorging zodat we in ieder geval van deze beproeving af waren. De coach was gedwongen om Peter de Jager op doel te zetten. Keeper Hans had last van zijn rug. De autorit uit Breda had daar geen goed aan gedaan en het zeer matige kunstgrasveld nodigde ook niet echt uit om gestrekt naar de hoek te gaan. Ook Matto (optreden), Ron en Martijn ontbraken. Ton was/is herstellende van een blessure maar besloot nog een keer te vlaggen.

De eerste helft liet een veldoverwicht zien van Nieuwerkerk. Ondanks het feit dat ze weinig kansen creƫerden wist Nieuwerkerk wel 3 keer te scoren. Het negende stelde daar 2 enorme kansen tegenover. Davey van Wensveen en Marco van Dijk stuitten echter op de keeper. Verder was er voor de neutrale toeschouwer niet zo gek veel om van te genieten.

De enige opwinding werd veroorzaakt door een elleboogstoot van Herbert in het gezicht van een tegenstander. Ondanks het enorme misbaar van de aanvoerder van Nieuwerkerk kon een klein kind zien dat het een ongeluk was. Overigens jammer dat zo'n irritante sukkel in een verder sportief elftal rondloopt.

Het andere hoogtepunt was het keiharde schot dat door Kluuk met zijn onderarm werd geblokt. Kijkend naar de fysieke gesteldheid van Kluuk was het een wonder dat dit ledemaat er nog aan zat!

Tijdens de rust gaf Evert aan in de tweede meer inzet te verwachten van zijn manschappen.

Ondanks alle goede bedoelingen gaf de tweede helft eigenlijk hetzelfde beeld als het eerste bedrijf. Een vrij saaie vertoning waarin Nieuwerkerk het overwicht niet in echte kansen wist uit te drukken. Vooral ook omdat laatste man Gerrit zich een aantal keren goed opstelde. Het bleef dan ook bij 1 doelpunt van Nieuwerkerk.

Na afloop deelde grensrechter een cijfer uit aan aanvoerder Dorre. Hij kon er niet meer van maken dan een dik verdiende 3!

Uitblinkers: Tim de Haan en Gerrit vd Heuvel

Conclusie: een saaie wedstrijd, in een troosteloze omgeving op een waardeloos veld. Snel door naar de volgende nachtwedstrijd in en tegen Berkel.

7 opmerkingen:

  1. Een vrij saaie vertoning,
    een troosteloze omgeving op een waardeloos veld, de scoringsmachine is ook tot stilstand gekomen, een dik verdiende 3, de enige opwinding werd veroorzaakt door een elleboogstoot.

    Normaal probeer je er altijd wel een positief verslag van te maken. Dat was deze dag blijkbaar totaal onmogelijk. Daardoor wel een schitterend verslag geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Loek, we missen jouw frivoliteit in het veld. Tijd voor een comeback?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Loek

    Het viel mij ook op dat Hans berust in de wanprestaties van dit elftal en vooral het steeds maar weer wegblijven van de zogenaamde teamspelers van het negende. Ik ken Hans nog van de selectie van vroeger en had nooit gedacht dat hij dit zou accepteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hans: Je kan altijd bellen als jullie mensen tekort hebben

    Sorry Anoniem. Wanprestaties? dit is t 9e van cvc AMATEURS, geen ChampionsLeague niveau. Verder boeit t me totaal niet wat jij als anoniem er van vindt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Loek, ik wist niet dat je kwaad werd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jaaa Anoniem. Ik ben pisnijdig en bloedlink op dit moment ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Huisarts Bruinsma18 januari, 2011 12:36

    PISnijdig en BLOEDlink, dat heb je een blaasontsteking Loeki.
    Antibiotica en voorlopig niet voetballen dus!

    BeantwoordenVerwijderen