zondag, januari 30, 2011

Kiek en Kluuk doelwit Nieuwerkerkse bromsnor


Onlangs is bekend geworden dat Peter " Kluuk" vd Heerik en Kiki de Jager bijna gearresteerd werden door een overijverige bromsnor in Nieuwerkerk a/d IJssel. Na afloop van de wedstrijd tegen Nieuwerkerk werd de Toyota Yaris van Peet en Linda klemgereden door de politie op een rotonde.

Het feit dat dit met zoveel machtvertoon gepaard ging kwam door het feit dat Peet de stopsignalen kilometers lang negeerde. Later verklaarde hij wel een " stop politie"  bordje te hebben gezien maar zich niet gerealiseerd dat dit voor hem bestemd was.

Nadat Peet tot stilstand was gekomen stormden de agenten naar de Yaris en schenen de verbouwereerde Kluuk met een zaklantaarn in het gezicht. Stomverbaasd moesten ze vaststellen dat Kluuk geen meisje met vlechten op schoot had, maar een hondje met hangoren. Nadat dit misverstand uit de wereld was mocht Peter toch nog even blazen omdat ze het wel erg vreemd vonden dat iemand niet ziet dat er 10 minuten lang een politieauto met signalen achter hem zit.

7 opmerkingen:

  1. Ik wist wel dat het een crimineel elftal is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Iemand die niet ziet dat er 10 minuten lang een politieauto met signalen achter hem zit? Wij doen gratis oogmetingen en bij ons is de 2e bril gratis.Loop eens bij ons binnen! ( kan ook met rood/witte stok )

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Peter R. de Vries31 januari, 2011 12:52

    Maar waar ging het de politie nu eigenlijk om? Kind op schoot zonder gordels of dachten ze aan een ontvoering?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik denk niet het laatste. Kluuk heeft alleen wat met hamburgers, niet met kinderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Maar pas op Anoniem! Er zijn de laatste tijd meer mannen opgepakt waarvan je het niet had verwacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heb je het over mij?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nee Joop, ik heb het niet over jou. Jij hebt immers wel een stok met een zak eraan, maar die gebruik je waarvoor hij bedoeld is. Om spulletjes in te doen, zoals b.v. koekjens van Saartje.

    BeantwoordenVerwijderen