zondag, april 03, 2011

Reeuwijk 9 laat overwinning glippen

Het negende heeft dit seizoen nog nooit zoveel kans gehad op een overwinning als tegen koploper Schoonhoven. De gedoodverfde kampioen mocht de handen dichtknijpen na de (geflatteerde) 2-5 overwinning tegen het elftal van coach Evert van Dam. De coach zat dit keer eens goed in de spelers en kon zowaar verjonging doorvoeren in de persoon van Rene, Paul en Dennis.

Deze verjongingsslag pakte erg goed uit. De spelers van Schoonhoven wisten niet wat hun overkwam. Reeuwijk 9 had duidelijk het beste van het spel. Er werd vanuit de achterhoede heel goed opgebouwd door Rene en Paul en Dorre voelde zich hierdoor erg thuis op het middenveld. Hij kreeg de passes op een presenteerblaadje aangeboden. Ook de doelman was in zijn nopjes. Voor het eerst tijdens dit seizoen zag hij geen aanvalsgolven op zich afkomen. Het bleef bij twee krachteloze schoten die hij eenvoudig onschadelijk kon maken. Aan de andere kant waren de Reeuwijkers een stuk doeltreffender. Loek Hermenet en verdediger Jan Muit kwamen tot scoren en zorgden voor een riante 2-0 voorsprong. De andere verdedigers trokken zich duidelijk op aan het goede spel van Rene en Paul. De backs, Tim en Ron, waren dan ook bijna onpasseerbaar. De aansluittreffer van Schoonhoven kwam dan ook vrij onverwacht. Een fraaie pass van de zijkant kwam precies op het hoofd van de spits die dit buitenkansje fraai afmaakte. In de 40e minuut verrekte de doelman van Reeuwijk 9 een spier in zijn bovenbeen bij een onschuldige actie. Verder spelen had geen zin zodat Jan Muit zijn plaats onder de lat in nam. Ook Matto was inmiddels door een blessure uitgevallen. Ondanks deze wijzigingen bleef het 2-1 in de eerste helft.

Ook in de tweede helft bleven we redelijk voetballen. Schoonhoven trok het initiatief wat meer naar zich toe maar kreeg geen kansen. Toch was de koek op een gegeven moment op. We konden het conditioneel niet meer bolwerken en de achterhoede kreeg het drukker en drukker. Jan Muit redde nog een paar keer met de voeten maar Schoonhoven wist uiteindelijk toch veel te makkelijk te scoren na een aantal persoonlijke fouten. Uiteindelijk stond er een zeer geflatteerde 2-5 eindstand op het (niet aanwezige) scorebord.

Uitblinkers: Paul, Rene en Loek

Kleedkamerfoto's

Rene met Amy met moeder Marit op de achtergrond. Naast Rene Marco van Dijk van wie het scheerapparaat defect was.
Minister de Jager zorgde vandaag weer voor het "drinkgeld"


Ton en Ron
Coach Evert met 2 van zijn oudere spelers, Gerrit en Tim

11 opmerkingen:

  1. Begeleiding CVC Reeuwijk 404 april, 2011 12:47

    Als het zelfs met eerste elftalspelers niet meer lukt ben je redelijk kansloos als elftal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een stuk van de wedstrijd gezien/gevolgd vanaf het hoofdveld en ik moet zeggen dat jullie heel aardig voetbalden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Opa bakkebaard05 april, 2011 12:11

    Ja die jongens van het eerste wel, maar het brandhout er omheen was wederom om te huilen!

    Jongens wees toch wijs en stop ermee of ga bij de veteranen voetballen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn cijfers van afgelopen zaterdag

    H Goedhart 7, T de Haan 7, Die lange kale 6, de rechtsback 6, M van Dijk 5, R vd Heuvel 8, P Steenbergen 9, D vd Heuvel 6, L Hermenet 7, J Muit 7, j vd Akker 5, H Bitter 5, T Burger 5

    Best wel aardig voor hun doen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gemiddeld een 6,3 dus! Best aardig begint bij een 6,5. Dan is een 6,3 niet best, zoals verwacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Voor hun doen heb ik er bij gezet onderwijzer. Voor een normaal mens begint het idd bij 6.5 ergens op te lijken

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een ouwe senielen, van Dam, de Haan en vd Heuvel!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Reeuwijk 9 speler07 april, 2011 17:29

    Beste jeugd

    de heren mogen dan wat op leeftijd zijn, seniel zijn ze zeker niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik wilde ook wat zeggen, maar ik ben het vergeten....

    BeantwoordenVerwijderen