zondag, november 06, 2011

Zijn zij nou zo goed..........

Of zijn wij nou zo slecht? Wie het weet mag het zeggen. Feit is dat we opnieuw een gigantisch pak op de broek kregen. Dit keer werd het zelfs 0-11 zodat het doelsaldo van de laatste twee zaterdagen 0 voor en 20 tegen is.

Niets wees erop dat deze dag in een deceptie zou eindigen.We waren redelijk compleet. Alleen de twee geblesseerden ontbraken:  Fred en Erik. Verder kregen we opnieuw versterking van een jeugdige veteraan in de vorm van de 19 jarige Jimmy Kruitbosch.

Tegenstander HBSS is een klasse minder dan de tegenstander van vorige week PPSC. Toch kwamen we opnieuw onder zware druk te staan. Voornamelijk door de vele foutieve passes en balverlies. Ook het middenveld hadden we niet in handen zodat er geen aanvoer naar de spitsen Marco en Joost was. Het duurde opnieuw niet erg lang of we stonden met 0-1 achter. Toen de rookwolken na 45 minuten waren opgetrokken stond er 0-7 op het (niet aanwezige) scorebord. De 0-4 is nog wel vermeldenswaard. Joost legde een doorgebroken speler neer waarna de bal er alsnog in dreigde te rollen. Hierop besloot dezelfde Joost de bal met een wanhoopspoging uit het doel te tikken (met de hand dus). Eigenlijk 2 rode kaarten in 2 seconden, maar de uitstekende scheidsrechter Mark Koudijzer hield het gewoon op een strafschop.Kregen we dan helemaal geen kans?Ja eentje. Het schot van Marco werd door de keeper gestopt.

In de rust probeerde Evert de bakens te verzetten. Laatste man Ewout wisselde van plaats met centrale middenvelder Dorre. Dit in een poging het middenveld in handen te krijgen. Dorre beweerde dat hij de 0 wel even zou houden in de tweede helft maar een totaal mislukte pass van Ton deed de dromen van Dorre al snel in rook opgaan. Ook de rest van de tweede helft was het weer voornamelijk eenrichtingsverkeer. De oudjes van CVC stelde er slechts een enkele counter tegenover. Opnieuw een wedstrijd om snel te vergeten. Wel weer een hele sportieve match. Ik heb maar twee echte overtredingen gezien van, wie anders, Joost en Tim.

Everts toppertjes: Evert wist er toch nog drie namen uit te persen: Matto, Dorre en Kluuk.

De derde helft
Gelukkig is er ook nog een helft waarin we wel uitblinken, de derde! Niels "EarlyGrey" was er met de aankondiging van het volgende elftaluitstapje. Ook de grote Muis was van de partij en werd direct door Evert
benaderd om terug te keren in het elftal. Onderstaand wat foto's. Over een paar dagen volgen de YouTube filmpjes.
Ton had het weer zwaar vandaag

Crisisoverleg tussen Kluuk en Japio. Kluuk vertelt hier dat Japio moet vrezen voor zijn basisplaats en mogelijk volgende week (opnieuw) geslachtofferd wordt door coach Evert.
Muis was zo vriendelijk om zijn fles bier over het vest van Wimpie te gieten
Onderonsje tussen de coach en Joost. Joost probeert op deze manier zijn basisplaats veilig te stellen.
Van wie zijn deze voetbalschoenen? Zou het dan toch Dorre zijn die zijn voetballoopbaan beƫindigd?
Spits Marco staat al enige tijd droog. Japio spreekt hem bemoedigend toe
Probeerde Joost eerst een wit voetje bij de coach te halen probeert hij het nu bij de aanvoerder.
Kindervriend Niels. Binnenkort blijkt op de YouTube filmpjes dat Amy er niet blij mee was. Marit wel zo te zien.

14 opmerkingen:

  1. Mijn schoenen! Om iets van het commentaar voor te zijn: rechts is kapot en ik wilde zowieso nieuwe...;-) Ik moet dus heel wat mensen( nou ja) teleurstellen en bevestigen dat ik gewoon weer present zal zijn komend weekend!
    Van mijn schoonvader moet ik doorgeven dat de CVC bal uitstekend uit de bus is gekomen! een 8,5! Verder heeft ie volgens mij de hele keuken uitgeprobeerd en de diverse alcoholische versnaperingen, hetgeen mijn 3e helft ws. niet zo gek veel anders heeft gemaakt dan die van de rest!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha ha, ik wist datje schoonvader een kenner is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een wazig verhaal allemaal weer van die Matto zeg! Maar dat zijn schoonvader een kenner is,
    kan wel kloppen.Die hoort zeker ook (net als de rest) van het elftal tegenwoordig in het bejaardenteam thuis.
    Wat een armoe is het met dit team geworden zeg, sinds Van Dam daar de coach van is geworden. Die man snapt totaal niets van het spelletje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. die jongens zijn niet meer te coachen. Ze luisteren niet naar elkaar en het ontbreekt aan: inzet, wil en passie.
    Ik kan er nog wel wat van maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wanneer meldt de heer Burger zich bij ons aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ha bokkie, meel jij mij nog even ivm een digitale versie van het uitje...

    wat een zeur joh die Amy, die vond niets leuk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die L van G kan van dat elftal natuurlijk ook geen chocola meer
    maken. Die jongens hangen tegenwoordig gewoon allemaal van speculaas en marsepein aan elkaar. Ja, en als je dan ook nog eens Japio
    bijna wekelijks op de bank zet,dan
    speel je als coach zeker voor Sinterklaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Waar blijven de beloofde video's ?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De beste stuurlui staan aan wal. Het team heeft een mindere periode, dus dan moeten juist de supporters achter hun elftal/club gaan staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Moewhhaahhaaaa, een mindere periode? Hebben ze ooit een goede periode gehad? De jonge veteranen in dit elftal hebben nooit op enig niveau gespeeld en de oudere veteranen zijn nu toch echt versleten

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hihi,
    maar jij dan?
    je staat aan de wal he. pas maar op anders kom je tussen wal en schip

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb de 0-11 gezien.

    Burger te dik, de Haan te langzaam, De Jager P te licht, De Jager M te ongeinteresseerd, van Dijk te onscherp, Kranenburg te breekbaar (maar viel mij mee na ale verhalen op deze site), Van Dordmond te Gay, Vd Heerik te slungelig, Van Dam te dorstig, Goedhart te rustig, Riedveld te rechts, vd Akker te wild, en dan zijn er nog een paar die ik nog nooit eerder gezien heb en die er helemaal geen hout van kunnen. Kortom "vulinisman neem deze zakken ook mee". ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. kom volgend jaar lekker in deze competitie, wij willen ook weer een keer winnen:-)
    http://www.vvlinschoten.com/voetbalNLWrapper.php?Action=TeamResults&team_id=179970

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zo dit zijn jullie tegenstanders, veel plezier haha

    http://pkc85.nl/zaterdag-ve/

    BeantwoordenVerwijderen