zondag, december 18, 2011

Opnieuw verlies voor Veteranen 1

Opnieuw waren we niet in staat om een wedstrijd winnend af te sluiten. De veteranen van Capelle trokken met 7-4 aan het langste eind. Hiermee gaan we de winterstop in met een schamele 3 punten, behaald tegen Zestienhoven.

Evert dacht uit een grote voorraad spelers te kunnen putten  maar dat bleek uiteindelijk nogal tegen te vallen. Hij had weliswaar in de personen van George Hammer en Teus Twigt capabele vervangers gevonden voor de afwezige Tim en Ron maar niet gerekend op het wegblijven van Matto en de blessuregolf die het elftal trof tijdens de warming-up en de wedstrijd. Hans was nog niet hersteld van zijn knieblessure en werd opnieuw vervangen door Peter (Japio) de Jager.
Teus mocht meedoen met de grote meneren
Na langdurig blessureleed was Fred weer van de partij

We begonnen goed aan de wedstrijd. De strijd speelde zich in de eerste vijf minuten voornamelijk af op de helft van de tegenstander en de tegenstander leek niet al te sterk. Toch kwamen we voor de zoveelste keer achter door een ongelukkig doelpunt. Joost speelde veel te kort terug op Japio die twee Capellenaren op zich af zag komen. Hij werd simpel uitgespeeld en tot afgrijzen van coach Evert stonden we na 7 minuten spelen met 0-1 achter. Toch kwamen we snel in de wedstrijd terug door een Lucky goal van (wie anders dan) Dorre. Hij schoot de bal tegen een tegenstander aan, de bal vloog recht de lucht in en de keeper van Capelle liet de bal door zijn wild maaiende armen glippen. Na enige discussie tellen we het doelpunt maar bij Dorre (Hij heeft er toch al zo weinig).

Tot ieders verrassing kwamen we even later op voorsprong. Teus liet aan de oudjes zien hoe het ook kan en scoorde na een knappe solo. Heel lang konden we helaas niet genieten van de voorsprong. Ton kon de rechtsbuiten niet afstoppen en deze kon drie keer voorgeven. Hierdoor stond het al snel 2-4. Net voor rust was het wederom Teus die beheerst voor de 3-4 tekende. Inmiddels was de ziekenboeg uitgebreid met Kluuk (grieperig) en George die een knie in zijn dijbeen kreeg geplant. Martijn en Jan waren de vervangers.

in de tweede helft veranderde het gemoedelijke beeld van de wedstrijd snel. Eerst kende scheidsrechter Rien een strafschop toe aan Reeuwijk (terecht) en even later liet hij het na bij een vergelijkbare situatie aan de andere kant. Capelle was not amused en een van de spelers meende zich af te moeten reageren op de enkels van Ton. Dat had hij beter niet kunnen doen. Het liep enigszins uit de hand en na een opstootje wilde Rien de wedstrijd staken. Vooral Capelle wilde graag door. en nadat Ton en zijn tegenstander 5 minuten konden gaan rusten ging de wedstrijd verder. Inmiddels waren er her en der wat doelpunten gevallen waaronder 1 van ons (de al eerder genoemde strafschop van de uitstekende spelende Martijn), Helaas scoorde Capelle er drie zodat het tien minuten voor tijd 7-4 stond. In deze laatste minuten wilde Joost kennelijk wraak nemen voor het afzagen van de enkels van op Ton want hij deed bijna hetzelfde bij zijn tegenstander. Weliswaar iets minder grof maar genoeg voor veel misbaar bij Capelle. Vijf minuten straf en ook hier wat verbaal geweld over en weer. Scheidsrechter Rien had er genoeg van en floot tenslotte maar vijf minuten te vroeg af en gelijk had hij!

Everts Toppertjes: Martijn,Teus en George

De foto's
Hieronder wat foto's. Binnenkort volgen filmfragmenten van deze wedstrijd
De derde helft was gezellig, Hier wordt de coach geflankeerd door de broertjes vd Heuvel
De bank met o.a. de zieke Kluuk en de geblesseerd geraakte Teus, die overigens even later weer inviel
Ton legt nog een keer uit dat het opstootje zijn schuld niet was
Japio wacht op de bal
Marit overtrof zichzelf en had naast de traditionele worst een extra verrassing in de vorm van Pizzapunten
Zorgen bij de coach en de aanvoerder. Halen zij de Kerst?

15 opmerkingen:

1. Met zon coach en aanvoerder verlies je zelfs in de winterstop!

BeantwoordenVerwijderen
  2. Met zon coach en aanvoerder verlies je zelfs in de winterstop!

3. En.... waar was die Matto nu weer?

4. Wat denk je zelf Adelaar. Dit soort gasten blijft gewoon weg en hebben maling aan hun maten. Ze zijn niet geschikt voor een teamsport. Ga toch dammen sukkel.

5. Veteranen vv Capelle19 december, 2011 08:30

Opstootje? Maak er maar opstoot van! Overigens hadden beide partijen schuld aan dit gedoe. Laten we dat in de volgende wedstrijd beter doen.

6. Wat doe die spelers van het eerste in de kleedkamer bij de veteranen?

7. bokkie ga jij nog mee met cp, ik wil van de week gaan boeken.