woensdag, februari 15, 2012

MO nieuwe coach Veteranen 1?

Als het aan de invullers van de enquete ligt wordt Martin Oosterwijk de nieuwe coach van CVC Reeuwijk veteranen 1 met ingang van het seizoen 2012/2013. Hij kreeg net wat meer stemmen dan het duo Ton en Marit. Aanvoerder van Dortmont zal naar verwachting de onderhandelingen met MO binnenkort gaan voeren.

Appelstroop kreeg slechts 1 stem, waarschijnlijk van hem zelf. 

20 opmerkingen:

  1. andere oud zesser15 februari, 2012 12:42

    ik heb op appel gestemd omdat we hem bij het vierde niet meer willen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb aangegeven te stoppen maar met MO als coach kunnen we voor het kampioenschap gaan. Ik denk er ff over om nog een jaartje door te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. van Dortmont zal naar verwachting binnenkort de onderhandelingen met MO gaan voeren? Hier bij VI weten wij wel beter, hij gaat alvast € 1500,- (zwart) bij MO brengen bedoel je. Zo gaat dat toch voor vrijwilligerswerk bij CVC.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als ik het goed begrepen heb is het betalen van vrijwilligers juist de reden dat MO opgestapt is bij CVC

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh ja wie worden er dan zoal betaald? Lijkt me erg sterk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik dacht dat MO boos was omdat hem geen geld was geboden. Als je hem met een paar flessen Berenburger kan strikken, wil ik wel sponsoren. Heb er nog een paar over.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Met alle respect, op deze manier wordt deze site, wat reacties betreft behoorlijk kansloos.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @ Ankie, misschien is dit een van de weinige plaatsen waar de waarheid wel gezegd mag (moet) worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja en de waarheid is wel eens hard voor sommige mensen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Reactie op "reactie verwijderd".

    Hoewel ik iedereen zijn mening gun lijkt me deze opmerking puur speculatief en niet op z'n plaats op deze site. Vragen hierover kunnen aan het bestuur gesteld worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Waarbij ik dan wel benieuwd ben wat er geschreven is ;-). Moet wel erg zijn want Hans is niet zo van de censuur

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oud aanvoerder het zesde en gekozen coach17 februari, 2012 14:55

    Wat een ophef mensen!! In ieder geval toch bedankt voor een ieder die op mij heeft gestemd en daarin het vetrouwen had mij als coach van dit elftal te zien.Ik voel mij vereerd(!),maar bedank echter voor de eer. Dat het klopt dat o.a het betalen van sommige vrijwilligers een punt is geweest waarom ik juist mijn lidmaatschap bij de club zou hebben opgezegd, is een juiste waarneming. Johan Derksen heeft daarom wel gelijk, maar hoeft zich over mij in ieder geval daarover geen zorgen te maken. Ook voor een paar flessen drank ben ik zelfs niet om-te-kopen.
    Ik denk echter dat ook Ton en Marit een goede keuze zou zijn om dit veteranenelftal uit de klei te trekken en het team weer een nieuwe impuls te geven. In het verleden hebben ze dat ook bij de A-junioren namelijk al bewezen. Het zijn goede "gangmakers",en ook Ton heeft wel kijk op het spelletje. Ik hoop daarom dat zij het elftal weer een nieuwe stimulans kunnen geven,om het team toch ook te laten voortbestaan. In tijde dat ik namelijk zelf nog aanvoerder van dit team was, heb ik daarin vaak ook heel veel plezier ervaren. Het zou daarom jammer zijn al dit team zou stoppen, of uiteen zou vallen. Mochten ze het daarom willen worden,dan wens ik ze daarbij alle succes!! En wie weet, kom ik dan ook nog wel eens bij ze kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik dacht er nog over om een jaartje door te gaan met MO als coach. Nu hij het niet doet (jammer) stop ik er dus ook mee zoals ik al veel eerder aangaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Met alle respect, ik neem geen blad voor de mond, maar met reacties zoals van Ankie wordt deze site behoorlijk kansloos.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ha,ha, je hebt helemaal gelijk, wie je ook moge zijn. Niemand verplicht mij dit alles te lezen. Dus wees gerust, ik zal het niet meer lezen, dan heb ik ook niet de neiging om te reageren.Jullie blij en ik blij.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. En zo kunnen we Anky bijschrijven in het rijtje Gray en Matto. Mensen die bij een tegengas gelijk afhaken. Zielig hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. tegengas hahahaha schat jezelf nou niet te hoog in...kansloos gelul is meer op zijn plaats.....maar goed hebben we wel lekker wat te zeiken op elkaar

    BeantwoordenVerwijderen
  19. He Early ben je er ook nog? Nou Matto nog en we kunnen elkaar weer eens lekker afzeiken!

    BeantwoordenVerwijderen