woensdag, februari 08, 2012

Poll: wie moet de nieuwe coach worden van Veteranen 1


Wilt u zelf invloed uitoefenen op de beslissing wie, na het vertrek van Evert, de nieuwe coach moet worden van CVC Reeuwijk Veteranen 1? Vul dan hiernaast de poll in.

8 opmerkingen:

  1. De meeste stemmen lijken naar mij te gaan. Ik zal er nog eens over denken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het valt mij op dat juist Gerrit helemaal geen punten heeft.
    Die is kennelijk bij de "kenners" toch niet zo geliefd? Toch wel opvallend,omdat hij toch al aardig wat jaartjes voor de club bezig is en ook bij dit elftal nauw betrokken is.
    Maar ja, de fijne kneepjes van dit vak als coach is natuurlijk ook geen sinecure.Dat moet je wel in je hebben en is niet voor iedereen weggelegd.En zeker met dit team! Ik zou daarom als ik Mo was er zeker nog maar eens goed over nadenken mocht hij als eerste in deze poll eindigen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. van Gaal,
    Ik heb heel duidelijk aangegeven geen trainersfunctie te willen vervullen. Dat heeft niets te maken met wel of niet geliefd zijn. Opmerkelijk dus ook dat Hans mijn naam in het rijtje heeft geplaatst. En MO schat ik met zijn visie op het voetbalspelletje veeeeeele malen hoger in dan Jenevert van Dam.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja MO je kan niet meer terug

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Appelstroop 0 punten!!

    Hij kan niet voetballen en mensen hebben ook al geen vertrouwen in zijn coach capaciteiten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Moeten we toch eens met Ad Elderhorst praten. Evert krijgt 2 flessen jenever per week (= €1350,- per jaar) MO is een betere coach dus die kost al gauw 1500 euries.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. haha mooie post onder mijn naam:P

    maar gerrit heeft goede coachende kwaliteiten die hij in een eerdere fase van zijn leven tentoon heeft gesteld. kampioenschappen bij de F1 en zelfs de halve finale van de beker gehaald. en alles in combinatie met mooi attractief voetbal

    BeantwoordenVerwijderen