woensdag, maart 14, 2012

PPSC opnieuw te sterk voor Veteranen 1

Het Rotterdamse PPSC was net als in de uitwedstrijd te sterk voor de mannen van Veteranen 1. Na een dragelijke 1-2 ruststand werd het uiteindelijk 1-8.

Voor de aftrap werd een minuut stilte in acht genomen naar aanleiding van het plotselinge overlijden van voormalige coach Arie v.d. Vis. Dit was een indrukwekkend moment, zeker voor de spelers die Arie als coach hebben meegemaakt.

Na het beginsignaal van de uitstekende scheidsrechter van dienst, Rien Hermenet, bleek PPSC opnieuw een geduchte tegenstander. Hoewel ze wat minder speelden dan in de eerste wedstrijd (en ook wat andere spelers hadden)konden we niet echt een vuist maken. Het enige gevaar van CVC Veteranen kwam van onze snelle spelers voorin maar het bereiken van Joost, Martijn en Marco was een ander verhaal. PPSC was direct al gevaarlijk, maar de linksbuiten kon net genoeg naar buiten gedwongen worden om nog in te kunnen schieten. De bal rolde voor het doel langs.

Na een minuut of 10 spelen kwamen we met 0-1 achter. Een PPSC speler schoot de bal vanaf de zestien meter fraai in de uiterste hoek. Een paar minuten later was het 0-2. Inmiddels werd Jan Hart gewisseld voor Loek en werd er door de coach wat geschoven. Loek was al snel succesvol en tot ieders verrassing kwamen we terug tot 1-2. We wisten deze stand netjes vast te houden tot de rust.

Coach Evert bracht in de tweede helft Ron in die gelukkig weer in staat was om te voetballen na een lange tijd afwezig te zijn geweest door gezondheidsproblemen. Hij kon gelijk aan de bak tegen de razendsnelle linksbuiten en liep al snel te zuchten en te steunen. Hij hield het echter prima vol.
De tweede helft bracht ons niet veel goeds. We stortten volledig in en de PPSC spelers kon alles doen wat ze wilden. In korte tijd vlogen er zes doelpunten in en waren we een ervaring rijker maar een illusie armer.

Met heel veel moeite perste Evert er toch nog drie uitblinkers uit: Loek Hermenet, Ewout Verdouw en Rien Hermenet (de scheids!)

3 opmerkingen:

1. Tja jongens wat moet je hier nu op zeggen. Ik heb jullie idd zien spartelen afgelopen zaterdag. Het ging dus helemaal nergens over.

BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Reeuwijkers

Het was voor ons een leuke en sportieve wedstrijd met een hele goede scheidsrechter inderdaad.

Maar wees nu eens wijzer en ga volgend seizoen een paar klassen lager voetballen. Dit kan voor jullie niet leuk zijn.