dinsdag, mei 15, 2012

Van Dam vertrekt definitief bij Veteranen 1


Coach Evert van Dam heeft afgelopen weekend laten weten definitief te vertrekken als coach bij CVC Reeuwijk Veteranen 1. Tijdens een gezellig uitstapje met het elftal verklaarde Evert dat het gebrek aan ambitie bij de spelers hem teveel geworden is. Hij heeft inderdaad weinig succes gehad en is elk jaar in de laagste regionen beland met het elftal.

De wedstrijd tegen CVC Reeuwijk 4 staat volledig in het teken van het afscheid van Evert.

Met spoed gezocht: coach voor het seizoen 2012/2013
Nu Evert uiteindelijk duidelijkheid gegeven heeft ligt er een  mooie uitdaging voor een nieuwe coach. Hij/zij zal moeten bewijzen dat het niet aan de spelers ligt en minimaal in de middenmoot moeten meespelen met het elftal. Kandidaten kunnen zich melden bij aanvoerder Andre van Dortmont of Jan Edelman (bestuur).

In de wandelgangen circuleren overigens al wat namen, waaronder Cor van der Panne, Peter Haverkamp en Willem Lodema. Wellicht is een driemanschap een optie. Het is natuurlijk geen makkelijke groep. Tot nu toe heeft overigens geen van deze heren zich officieel gemeld.

8 opmerkingen:

  1. Aspriant coach15 mei, 2012 13:17

    Niks aan verloren. Deze man snapt werkelijk geen pepernoot van voetballen. Ik heb 2 wedstrijden gezien en de helft van de veteranen liep op de verkeerde plaats.

    Misschien moet ik het zelf maar eens gaan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. spoel je mond eens15 mei, 2012 17:14

    nou wat een lelijke reactie zeg. De beste man heeft zich jaren ingezet. En wat betreft zelf doen....als je je naam al niet goed kan schrijven. Ik denk nooit dat jij welkom bent bij dit team

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou nou, die Evert mag zich dan wel inzetten voor de club maar laat hij het dan houden bij verf afkrabben, onkruid verwijderen en alcohol nuttigen. Van voetballen heeft hij geen verstand.
    Dus als coach inderdaad, "niks aan verloren"!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wilma Nanninga16 mei, 2012 12:17

    Klopt het dat het bestuur van Dam aan de kant geschoven heeft en dat er geen sprake is van een vrijwillig vertrek?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. jammer, jammer, jammer, 4 reacties op dit bericht. Ga jullie schamen. Zielig hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zeg; Evert bedankt voor al je (top)jaren!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En wat betreft sommige reacties. Best triest om als een verkreupeld oud wijf vanachter de geraniums anoniem troosteloos commentaar te gaan lopen leveren.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Doe ff normaal, idioot. Laat je nakijken.

    BeantwoordenVerwijderen