zondag, september 23, 2012

Blamage !

Het veteranen 1 elftal van CVC Reeuwijk liep tegen een blamerende 12-1 nederlaag aan tegen Neptunus Schiebroek.

Peter de Jager en Martijn Min waren verhinderd waardoor het puzzelen werd voor de aanvoerder. Gelukkig waren Ron de Knikker en Erik Rietstra bereid ons uit de brand te helpen.



Er onstond enig rumoer in de kleedkamer toen de aanvoerder weigerde een opstelling te maken na de hevige kritiek van vorige week. Hij probeerde het klusje af te schuiven op Ton, maar die trapte daar uiteraard niet in.

Na lang nadenken toverde Dorre de volgende opstelling tevoorschijn. Doel: Hans Goedhart, Laatste man: Martin de Jager, voorstopper: Ewout Verdouw, rechtsback: Dirk Slappendel, linksback: Tim de Haan. Linkshalf: Peter vd Heerik, mid-mid: Andre van Dortmont, rechtshalf: Jan Muit, linksbuiten: Ron de Knikker, spits: Erik Rietstra en rechtsbuiten Matto Kranenburg.

Vlagger: Ron Rietveld, wissel: Ton Burger.

Konden we met deze opstelling dan wel potten breken? Niet echt. Het ongeinspireerd spelende elftal kwam er eigenlijk geen moment aan te pas. In een zeer laag tempo werd de bal rond gespeeld wat dan ook prompt mis ging. Neptunus-Schiebroek bleek over een ingespeeld en goed voetballend elftal te beschikken wat wel weg wist met de geboden buitenkansjes.

We hielden het een tijdje vol maar al snel stonden de vizieren van de tegenstander op scherp. Resultaat was een regelmatige 5-0 stand bij de rust. Tijdens de eerste helft moesten er noodgedwongen gesleuteld worden aan de opstelling omdat Tim geblesseerd uitviel en Ron de Knikker het veld moest verlaten met uitputtingsverschijnselen.

In de rust was Ron weer wat bijgekomen en hij gaf aan weer verder te kunnen. Kluuk was blij want hij wilde graag gewisseld worden. Voor de rest bleef het team ongewijzigd. Ron speelde overigens een goede tweede helft en wist zelfs wat kansjes te creereen.
De tweede helft speelde Dirk Slappendel als laatste man en zijn eerste wapenfeit was het veroorzaken van een penalty. De handsbal was echter wel zwaar bestraft omdat dit duidelijk niet met opzet gebeurde. De strafschop werd benut zodat het al snel 6-0 stond. Dezelfde Dirk maakte de strafschop zelf goed toen hij bij 10-0 tegen wist te scoren. Verder was het enige hoogtepunt van de tweede helft een meevoetballende hond.
De wedstrijd werd stil gelegd en de hond (Labrador) met zachte hand verwijderd.

Wat moet je verder schrijven over de wedstrijd? Kort samengevat: bij Neptunus-Schiebroek lukte alles bij ons helemaal niets. Zo gingen zeker 5 tegendoelpunten via de paal en lat en waren er verder ook nog wel wat meer Lucky's te noteren. De 12-1 einduitslag is dan ook wel enigszins geflatteerd. Het publiek genoot echter met volle teugen en de wedstrijd was zeer sportief te noemen.

Hopelijk kunnen we volgende week, tegen Bolnes, uit een ander vaatje tappen. De vijfde colonne zaagt al aan de stoelpoten van de aanvoerder.

6 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Analyse van de zijlijn

    Blijkbaar heeft ook dit elftal mensen die een middagje naar de stad belangrijker vinden dan voetballen met de maten. Nu de heren Min en de Jager weer. Ik lees wel dat Matto weer helemaal terug is. Dat doet me dan weer goed, vooral als hij ook weer actief wordt met het geven van reacties. Achteraf blijkt ook dat van Dam het zo slecht nog niet deed. Ik probeer binnenkort eens een wedstrijd te bekijken. Daarna geef ik een analyse over wat er nu allemaal fout gaat bij dit elftal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Analyse van de zijlijn.

    Ja hoor M.O. natuurlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tuurlijk hadden Peter en ik het verschil gemaakt...moehahahaha...

    Maar goed als iemand serieus naar ons wil komen kijken en ook nog een analyse wil maken kan ie beter een middagje naar de stad gaan..

    Martijn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jongens, ik weet niet of jullie op de stand gekeken hebben op voetbal.nl maar daar zie je dat jullie volgende tegenstander Bolnes nog geen wedstrijd gespeeld hebben. Ik hoor in de wandelgangen dat dit eltal teruggetrokken is.

    BeantwoordenVerwijderen