woensdag, september 26, 2012

Neptunus: CVC Reeuwijk zwak maar sportief

Op de website van Neptunus Schiebroek staat een uitgebreid verslag van onze wedstrijd. Enkele Highlights hieruit:

Er was nog oud zeer van vorig seizoen
De Oude Meesters hadden immers nog een Sportief Appeltje te schillen vanwege de verloren uitwedstrijd van vorig seizoen, waarin de Reeuwijkers plotsklaps met een aantal Renpaarden op de proppen kwamen.


Voetbal voor astmapatiënten
Een tijdelijk verlies van het Korte Termijn Geheugen met, in dit geval, het niet herkennen van mede- en tegenstanders als gevolg. Omdat ook de Reeuwijkers hieraan leden, ontspon zich een Schouwspel dat door de aanwezige toeschouwers met Verbijstering werd gadegeslagen. Het tempo lag zo laag dat sommige Langs De Lijn Bewoners spraken van ‘voetbal voor astmapatiënten’. Oer-Feyenoorder Jan Boskamp zou ongetwijfeld gezegd hebben dat er zo traag gespeeld werd dat de vliegen zich tegen de rug van de spelers te pletter vlogen.

Het derde doelpunt
Nadat Ronald nog een keer of twee door Reeuwijk voorzichtig op de proef was gesteld nam Neptunus-Schiebroek het Heft in Handen. Dit leidde tot een snelle aanval over rechts die door de Reeuwijkse doelman als aan de grond genageld met bewondering werd gadegeslagen en door Onno bekeken in het doel werd geprikt (3-0).

We redden de eer
Neptunus-Schiebroek vond het wel goed zo en verviel weer in een soort Mr. Bean Voetbal. Het bood de uiterst sportieve Reeuwijkers de gelegenheid de spreekwoordelijke eer te redden (10-1).

Lucky goalVlak voor tijd was Gerhard nog een keer trefzeker door een schot van Gerrit de Linksback (volgens hemzelf was het een voorzet) steenhard achter de Reeuwijkse doelman te koppen (12-1).


Kappersadvies voor ons
Nee mensen, het was realistischer geweest te zeggen dat er vandaag soms onthutsend slecht, maar vaak ook erg goed gespeeld is tegen een zwak, maar zeer sportief Reeuwijk. Of beter gezegd: “een vanwege blessures en met voetbal gestopte Ster Veteranen verzwakt Reeuwijk”. Maar om dan gelijk als Teken van Rouw allemaal met een Kaalgeschoren Kop het veld te betreden, is toch wellicht wat overdreven. Kom op Reeuwijkers, laat het haar (indien mogelijk) weer groeien, bedankt voor de Sportieve Wedstrijd en tot verderop in het seizoen!

Wie wil genieten van het complete verslag: http://www.neptunus-schiebroek.nl/nieuwsflits/over-berg-en-dal-naar-monsterzege-op-sportief-reeuwijk.html



5 opmerkingen:

  1. Dit lijkt me een eerlijker verslag als het verslag van cvc

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hans, doe geen moeite meer. Deze site wordt niet meer gelezen en is net als alle andere cvc sites morsdood!!

    0 x gelezen
    0 x reacties

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Criticus,

    je plaats zelf de tweede reactie, hiermee is het art ook twee maal bekeken....daar gaat je theorie

    laten we het er ophouden dat de site niet morsdood is, maar jij hersendood

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De heer Grey beschikt over de verstandelijke vermogens van een aardbei.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wel eentje die over de datum is

    BeantwoordenVerwijderen