maandag, mei 13, 2013

Einde veteranen 1 in zicht, of.......?

Alles wijst erop dat er met ingang van volgend seizoen een einde komt aan het veteranenvoetbal bij CVC Reeuwijk. Alleen een wonder kan het elftal bij elkaar houden. Inventarisatie bij de spelers geeft geen rooskleurig beeld. Peter en Martin de Jager stoppen omdat ze de hardloopsport gaan bedrijven, Fred Schouten stopt omdat hij geteisterd wordt door blessures en hetzelfde geldt voor de eveneens stoppende Peter "Kluuk" vd Heerik, Marco van Dijk is nog herstellende van zijn zware knieblessure en speelt volgend seizoen nog niet. Dit zijn de 5 spelers waar we zeker geen beroep op kunnen doen. Tim de Haan twijfelt, Ron de Knikker eveneens en van Ton Burger is ook nog niet bekend wat hij volgend seizoen doet.

Aan de andere kant is de aanvulling vooralsnog te gering. Tot nu toe gaat dit om Arjen Breedveld en Arjen Schrier maar de ervaring leert dat het met minder dan 17 man weinig zin heeft om met een elftal uit te komen.

De zekerheden voor het seizoen 2013/2014 zijn: Dirk Slappendel, Matto Kranenburg, Jan Muit, Hans Goedhart, Jan Muit, Ewout Verdouw, AndrĂ© van Dortmont, Martijn Min, Arjen Schrier, Arjen Breedveld en Ron Rietveld.  Dat zijn er dus slechts 11, Nog 6 te gaan. Het goede nieuws is dat Evert van Dam niet onwelwillend tegen een terugkeer als coach staat, mits...... we voldoende spelers hebben.

Bij deze de oproep aan alle 35 plus CVC' ers om zich bij ons aan te sluiten er ervoor te zorgen dat het veteranenvoetbal voor CVC behouden blijft.

4 opmerkingen:

  1. dus ook laatste keer center parcs....alles heeft zo zijn voordelen

    Bokkie ga je nog mee?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan het echt nog niet zeggen Early. Systeem change gaat door maar heel misschien hoef ik pas zondagmiddag op te komen draven. In dat geval kom ik van vrijdagmiddag tot zondagochtnd

      Verwijderen
  2. Ja, en zo lijkt het erop dat er aan alle mooie en leuke dingen bij CVC
    een einde komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zo kras ben je niet, want zo gaat dat in het leven...het is komen en gaan

    BeantwoordenVerwijderen