zondag, oktober 08, 2006

CVC 6 verliest van onsportief Jodan Boys

Het zesde speelde een goede wedstrijd tegen de "huilebalken" uit Gouda maar verloor desondanks met 1-4. Maar wat een irritante ploeg om tegen te spelen. Het lukte de
spelers van Jodan Boys niet om het spel op te leggen aan het zesde (wel recreatie!) en dat meende men te moeten compenseren door constant te zeuren tegen scheidsrechter Albert Boom en de tegenstander. Wat dat betreft hadden de Gouwenaren geluk dat Tim de Haan in de 2e helft niet meedeed. Tim heeft over het algemeen weinig geduld met dit soort "heren". Toen de coach van Jodan Boys ook nog meende om zijn spelers aan te sporen om op de enkels van de CVC'ers te moeten spelen werd het helemaal triest (en dat met een 3-0 voorsprong). Gelukkig werd de man gecorrigeerd door het CVC publiek en hebben we 'm de hele wedstrijd niet meer gehoord. De derde helft was weer bijzonder gezellig met 6 kratten bier in de kleedkamer en de geweldige hapjes van Marit. Oh ja, het doelpunt van CVC Reeuwijk werd gescoord door Muis uit een (niet zo terechte) strafschop.

9 opmerkingen:

1. wat zijn jullie een stel kanker kneusen gegroet een gouwenaar

BeantwoordenVerwijderen
  2. grote praatjes, geen daadjes.. Verliezen ondanks een scheidsrechter die constant in jullie voordeel fluit..