zondag, oktober 15, 2006

Het zesde kansloos tegen Soccer Boys

Aanvoerder Martin mag zich serieus zorgen gaan maken over het presteren van zijn manschappen. Tegen het Bleiswijkse Soccer Boys kwamen de Reeuwijkers er niet aan te pas. Vanaf het begin werd het middenveld overlopen waardoor de achterhoede onder grote druk kwam te staan. Het was dan ook een wonder dat het zesde de eerste 25 minuten stand hield en zelfs op voorsprong kwam door een prima goal van Dorre na goed voorbereidend werk was Muis. Natuurlijk had onze eeuwige fopstudent nog wel wat te zeuren "Muis speelde de bal iets achter hem naar het schijnt", maar goed de eerste goals zat erin. We hielden helaas niet lang stand. De spits van Soccer Boys kon ongehinderd aanleggen, schoot op de paal en bij de terugstuiterende bal reageerde alleen de linksbuiten van de tegenstander. Nu was er geen houden meer aan voor laatste man Giggs en zijn manschappen. De tegenstander liep nog voor rust eenvoudig uit naar 3-1. Na rust probeerde CVC uit een ander vaatje te tappen, maar liep al snel in het mes van SoccerBoys, 4-1 en 5-1. CVC deed nog wel iets terug met een fraaie goal van Peter de Jager, maar moet toch toezien hoe Soccer Boys met 6-2 aan het langste eind trok.

Wetenswaardigheden van deze wedstrijd

- Peter de Jager heeft dit seizoen nog steeds 0 punten. Wie helpt hem aan een punt?
- Muis heeft last van zijn "himstrings" en zijn we mogelijk enkele weken kwijt
- Aanvoerder Martin en Ton Burger begrijpen elkaar niet bleek vandaag
- Gert werd opgeroepen door Henk ten Cate voor de wedstrijd tegen Groningen, maar viel niet
in
- Sip (of Sop) kwam aan de zijlijn bij zijn moeder klagen over z'n voetbalschoenen
- De derde helft was, traditioneel, gezellig. Laten we ons daar maar op richten.

4 opmerkingen:

1. he joh, dorre, homo,
    je moet er natuurlijk wel wat voor doen.
    weet je wat, bok....... dorre maar weer 10 minpunten haha
    ik meeste keer gepoort (3) en meeste keer gescoord (3), bokkie 38 bijna doelpunten gestopt.