zondag, november 19, 2006

Reeuwijk 6 verliest van ARC 16

Reeuwijk 6 heeft, geheel onnodig, de punten moeten laten aan ARC 16. Ook nu misten we weer een aantal basisspelers zoals Kluuk en Niels, maar konden ons verheugen in de terugkeer van Gert "Duckhunter" Cattel.

Aanvoerder Martin besloot het winnende elftal van de wedstrijd tegen BVCB zoveel mogelijk in tact te laten. Alleen Peter de Jager werd buiten de basis gelaten zodat het "dodelijke duo" Richard en Peter pas in de tweede helft verenigd werd.

Het zesde begon zeer slecht aan de wedstrijd want de bal lag al na een minuut spelen in het Reeuwijkse net. Omdat de bal via de keeper ingeschoten werd kreeg de bal zoveel effect mee dat Rob "Sop" van Wensveen geen kans zag om de bal van de lijn te werken en in feite in eigen doel schoot (Vroeger was een eigen doelpunt een kratje bier). Na dit vroege doelpunt bleef het zesde chaotisch opereren en was het ARC wat kansen kreeg. Gelukkig was scheidsrechter Jan Vane bereid ons een handje te helpen door een duidelijke "schwalbe" van Dirk te belonen met een strafschop. Muis nam de penalty onberispelijk; dus geen kratje bier maar wel een doelpunt voor het zesde. Even later wist dezelfde muis te profiteren van een misverstand in de ARC defensie en de bal netjes in te tikken. Inmiddels had Arno het strijdtoneel al verlaten toen een ARC speler zijn knie voor de bal aanzag (onopzettelijk overigens). Na het doelpunt van Muis bleef het zesde zeer rommelig spelen en de gelijkmaker door ARC hing de hele tijd in de lucht. Dat gebeurde dan ook in de 50e minuut van de eerste helft. Als je de eerste helft mag samenvatten kun je spreken van slordig voetbal van Reeuwijk 6 zijde met veel balverlies en verkeerde passes.

In de tweede helft tapte het zesde uit een heel ander vaatje. De ene na de andere aanval werd opgezet en als de spitsen iets meer geluk hadden gehad in de afwerking waren we binnen 10 minuten uitgelopen naar 5-2. Zoals je wel meer ziet in dit soort wedstrijden lukt er helemaal niets in de tweede helft. En wat "Schuimpie" al voorspelde gebeurde ook; ARC wist uit een counter, ver in de tweede helft, het winnende doelpunt te scoren.

Het zesde bleef achter met de kater, maar niet voor lang gelukkig. De derde helft was weer bijzonder gezellig.

Wetenswaardigheden

- met al die supporters in de kleedkamer was het daar drukker als in de kantine
- De "Duckhunter" is weer helemaal terug
- Binnenkort een special over deze legendarsiche spits op deze site
- Henk was na 10 minuten voetballen volledig gesloopt
- Velddienstman Theo Stolwijk zou de "rustthee" verrijken met Lambrusco voor Henk
- En paddestoelen voor Dirk, maar kwam zijn belofte niet na
- Zou Tim Bin Laden nu eindelijk te pakken hebben
- Het zesde is gaan eten bij "Lam". Ben benieuwd naar het verslag
- Sinds Ton zijn spelerspas heeft is hij niet meer in actie gekomen
- Sip & Sop hoorden volgens M.O. wederom bij de uitblinkers
- Ook Dorre kreeg een compliment
- Nico Overdam is helaas uitgeschakeld tot de winterstop
- Het zesde gaat op 26 mei definitief naar Arnhem. Binnenkort meer info op deze Site.
- Muis is bereid om de bus te regelen.

14 opmerkingen:

  1. Hans, het etentje bij Lam was zeker geslaagd. Echter voelde ik mij vandaag wel wat "lamlendig." Zal ook met de uitslag van gisteren te maken hebben gehad en de rekening die we met zijn allen na afloop moesten betalen. Volgens mij heeft íe ons dan ook aardig bij de beer, -o nee, bij de lam - genomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. idd jammer van de uitslag, ook door mijn fout bij de 2-2 :(
    volgende week beter...
    maar mo wat hoorde ik nou, moest je gister lopend naar huis...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat Mo dusdannig veel verwarring schept met de opstelling is allom bekend. Hij namelijk moeite om met een spelers groep van wel 15 man te werken. Maar wat schetst mijn verbazing met een wielrenner komt Mo er ook niet uit gaat de proloog van start is hij zijn fietssleuteltje kwijt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hins, spiciil vir ji in klin virsligji vin hit ittin bi lim.

    wat een gezellige bedoening was het, helaas dat jij er niet bij was. 700 delen door 20 schijnt nog altijd moeilijk te zijn voor onze aanvoerder. In eerste instantie moesten we 25 euro afrekenen, later bleek dat we toch maar de chinese manier moesten benaderen: teller delen door noemer. Ex-penningmeester van de supp.vereniging "Blickie, heb je voor mij een Dickie" en de huidige penningmeester MouseHouse willen met alle plezier de volgende afrekening bij het eten voor hun rekening nemen. Ik ben het wel met MO eens dat we bij de LAM genomen zijn, maar ja, het zij zo. Richard zal het nog even narekenen in de schuitema-computer, gezien het feit dat hij nu ook op het internet zit met de babi zonder saus. Richard heeft trouwens de lotto gewonnen afgelopen zaterdag, dus hij vond het wel een keertje kunnen om met saus te verorberen. Mijn surrogaat moeders, vaders en halfzoon waren ook gezellig mee. Vul maar in wie dit zijn. Gert zat gezellig naast hermien, mijn complimenten gert. Gelukkig had richard twee soepies, oooo zo lekker zei hij meerdere malen. daarnaast waren velen onder ons blij met de aanwezige sambal, zodat de smaak beter en beter werd. Visvanger Henk had de maggi gevonden, Peet de Jager had zijn uurtje weer en diversen gingen na het hoofdgerecht nog lekker aan de irish koffie. Vanwege de oranjeboom en de tsjingtao-bieren ben ik zelf maar aan de cola en koffie gegaan, zodat ik toppie fit aan de Choco-prins avond begon. Samen met Kluk, die anders de kroeg niet gevonden had hebben we even op mijn geliefde vriendin Paula gewacht, waarna we om 22.15 uur naar het feestje gingen. Ben benieuwd of iedereen de fooienpot heeft kunnen vinden, raymond ben je nog een beetje rond gekomen? Was in ieder geval een toppertje met DJ Jordi (jaja, ook gezien op het Supportersfeest) en Choco-prins Paul. Raymond, als je in de kleedkamer vorige week gezegd had, dat we verkleed moesten komen, had ik mijn rupsenpak aan gedaan. volgende keer beter laten we maar zeggen. Showmasters op het feest vanuit het 6e waren toch wel:
    life and kicking Overhemd, Richard, Steve en Blickie, zelf met Paula natuurlijk ook heerlijk biertje genuttigd en romantisch gedanst. Als gastdanser trok Maurits (we kennen hem toch nog wel: legendarische middenvelder uit Veld 1 en Zaal 1) toch wel de meeste aandacht. Heerlijk en misschien zelfs een speler voor de toekomst van reeuwijk 6. Blickie en ondergetekende kregen nog een groot compliment voor onze danstalenten. Wimpie, steve en Richard zijn uiteindelijk door paula afgezet in de kroeg. Ik kon deze oud-werkgever gelukkig nog net vinden. Gelukkig zat ik helemaal onder het bier, dus thuisgekomen ben ik nog even periscopie gaan spelen en lekker gaan slapen. MO, bedankt voor het regelen van de chinees, Raymond, was een topavondje, jammer dat niet iedereen van het 6e hiervan heeft kunnen meegenieten. Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. bokkie, het aanbod blijft staan heyd, als je een keertje wil blijven slapen, dan kun je er de volgende keer ook bij zijn, ok?
    dan zorgen we voor een plekje naast max de hond, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heren van het 6e elftal van CVC wij(Jodan BOys 11) willen jullie om een gunst vragen zaterdag spelen jullie tegen Rohda wij iwlden vragen of jullie er alles aan willen doen om Rohda punten afhandig te maken doordat jullie winnen of hun op een gelijkspel houden er staat een tegenprestatie van de kant van jodan bOys tegen over in de vorm van 3 kratten bier bij gelijkspel en 4 kratten bij een overwinning van jullie

    gegroet een van de spelers van JB11 ( een heel goede bekende van appelstroop:P)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Kunnen we er ook een paar zakken borrelnootjes -naast die kratten bier - erbij krijgen?? Dat zijn we namelijk altijd gewend.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Aanvoerder 22:22 19-11-2006 Wat een propaganda materiaal, wat CVC schrijft. Wij hebben continue druk uitgeoefend op CVC, met name de linksbuiten van ons, die zeer gevaarlijk oogde de 1e helft. Wij hadden zeker kansen en als deze er allemaal in zouden gegaan zijn hadden we met 4-2 kunnen winnen. STELLETJE SLECHTE LOOSERS.....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Kan de Duckhunter mij alvast vertellen hoeveel minuten hij denkt te kunnen uitspelen de volgende wedstrijd? 10, 24 ,36 of welicht de volledige 45 minuten misschien? En of Hermien Jacobine er dan ook weer bij is, dit i.v.m met het opstellen van hem in de de eerste of tweede helft. Dat zou namelijk wat minder verwarring scheppen met de opstelling en mijn computer die bij het uitdraaien van de opstelling bij hem meestal altijd vast loopt of een "error" aan geeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. "Wat was verliezen?, la la la "

    Reeuwijk 6 weet het weer!!! Kijken of jullie aanstaande zaterdag wel kunnen zingen in de kantine, Stelletje sukkels!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nog nooit een verslag gezien wat zo erg bij elkaar gelogen is als dit. Juli hadden met de rust al met 5-0 achter moeten staan. Ik 10 minutenn gezien van jullie gerommel en zeker 3 100% doelkansen voor ARC gezien. Het is dat jullie een ervaren keeper op doel hebben staab

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat alle andere elftallen vergeten, is dat wij het enige, maar dan ook echt het enige team zijn die spelvreugde voor en na de wedstrijd creeeren, voor ons ook zeker zo belangrijk. Oftewel godenzonenverantwoord belangrijk, heyd..... dus...speak reewich 6 or say nix

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jammer dat íe Reeuwijk 6 hater alleen maar het eerste gedeelte van de wedstrijd door een vergrootglas heeft gezien en de tweede helft kennelijk met oogkleppen op!! Maar dan zelfs nog had een blind paard kunnen zien dat wij de meeste kansen -met name in de tweede helft- creeerden maar niet gelukkig waren met de afwerking. In dat geval lijkt íe veel op die aanvoerder van ARC die kennelijk ook een bril met jampotglazen die middag op had. Overigens: Dat 'íe Reeuwijk 6 hater nog naar ons komt kijken..... Kan íe voortaan daarom niet beter ergens anders in de wei gaan staan "melken" over onze inzet en zangkunsten. Ook a.s zaterdag zullen we eventueel bij verlies tegen de koploper gewoon weer van ons laten horen! We hebben namelijk toch al meer punten dan verleden jaar!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ik vind het jammer dat teams zoals jodan boys en arc in dit geval niet gewoon toe kunnen geven dat ze het heel lastig tegen ons gehad hebben...
    maarja dat zegt alweer genoeg over hun personaliteit...
    zaterdag wordt het weer een feessie zoals altijd!!

    BeantwoordenVerwijderen