zondag, september 21, 2008

Combinatie Reeuwijk 6/Reeuwijk 3 verliest nipt van Katwijk

Een combinatie van Reeuwijk 6 en Reeuwijk 3 speelde op zaterdag 20 september de bekerwedstrijd voor het derde tegen Katwijk 8.

In de eerste helft was Katwijk beduidend sterker en kwam dan ook verdiend op een 2-0 voorsprong. In de tweede helft raakten de spelers van het derde en het zesde op elkaar ingespeeld. De strijd ging nu gelijk op, maar toch wist Katwijk met 3-2 aan het langste eind te trekken.

Voor Reeuwijk 6/3 scoorden Lex Gemke en Japio de Jager. De laatste scoorde heel makkelijk met het hoofd.

Uitblinkers: Peter de Knikker, Wim Versluis, Martin de Jager, Eric Overdam. Dorre was na afloop zeer sterk.

4 opmerkingen:

1. de wedstrijd ging nooit gelijk op en Katwijk was 90 minuten lang de beste, als het helee zesde er stond, hadden we de winst wel binnen gehaald, maar nu hebben zij verloren