zondag, september 28, 2008

Goede start Reeuwijk 6, maar met hindernissen

Reeuwijk 6 kende een prima start door Soccer Boys met 2-1 te verslaan. Toch verliep de eerste competitiewedstrijd niet helemaal vlekkeloos.

Reeuwijk 6 kon zaterdag 27 september beschikken over de nieuwe aanwinsten Eric van Dam, Ian Overdam en Davey Lakerveld en ook de nieuwe technische staf, in de personen van leider Evert van Dam en vlagger Aart van Velzen, was aanwezig.

Iedereen had er veel zin in en de reis naar Bleiswijk leek prima te verlopen, totdat..... we om wilden gaan kleden. We hadden alles bij ons behalve de voetbalkleding. De nieuwe leider dacht de shirts aan iemand meegegeven te hebben, maar wist niet meer aan wie. Er zat niets anders op dat Evert met spoed terugkeerde naar Reeuwijk. Hij maakte daarbij de ene verkeersovertreding na de andere, maar dat was voor het goede doel en bovendien was de auto waarmee dit gebeurde van zoon Dick. De justitiele post vanuit Leeuwarden komt dus gewoon op het huisadres van Dick binnen.

Inmiddels was Smiley gearriveerd die de verrichtingen van zijn oud elftalgenoten wilde volgen en al het gedoe werkte zo op zijn lachspieren dat hij spontaan besloot om vanaf volgende week weer toe te treden tot de selectie van het 6e.

De wedstrijd begon ruim 45 minuten te laat zodat we in goed overleg met de tegenstander besloten om 2 x een half uur te spelen. Een beslissing waar de tegenstander achteraf spijt van had.

De eerste helft gaf een veldoverwicht van de kant van Reeuwijk 6 te zien, dus de 1-0 voorsprong die we namen was terecht. Niemand anders dan Peter "Japio" de Jager tekende voor dit doelpunt. De gelijkmaker van Soccer Boys was een cadeautje van de scheidsrechter die een onschuldige tuimelpartij met een strafschop beloonde.

Na een korte rust begon de tweede helft met de invallers Kluuk, Dick en Tim. Reeuwijk 6 had opnieuw de beste kansen maar kwam goed weg bij een open kans van Soccer Boys. De Reeuwijk doelman wist een tegentreffer met een reflex te voorkomen.

Na veel aandringen kwam de bevrijdende treffer van de schoen van Peter de Jager. Hierdoor pakte het zesde drie terechte punten.

Uitblinkers: Gerrit, Davey, EarlyGrey, Tim en Peter

Bijzonderheden:

Evert (leider) en Ton (aanvoerder) werden na jaren herenigd. Dit leverde uiteraard het nodige verbale vuurwerk naar elkaar toe. Oude tijden herleven dus.

Eric van Dam kende een zeer goede rentree evenals de beide jongelingen Davey en Ian

Peter scoort zo makkelijk

7 opmerkingen:

1. was weer een gezellig voetbal middagje......naar mijn mening wil ik altijd wel twee keer dertig minuten voetballen

BeantwoordenVerwijderen
  2. meer kan jij ook niet aan met dat totaal onatletische lichaam van je...

3. ik heb dan ook maar 1 helft gespeeld appelstroopie

4. We voelen ons bestolen. Jullie een uur te laat, wij 0 punten. Met dat veldoverwicht van jullie zijn we het ook niet eens. Wij hadden minstens evenveel kansen als jullie.

5. soccer boys 8 - hahahahaha het enige wat jullie hadden was een onterechte penalty. en jullie stemde zelf in met twee keer een half uur, dus nu niet zo janken als een klein kind die om zijn moeder schreeuwt

soccer boys 8 zal wel weer een insider van Reeuwijk zijn, maar het voelt wel lekker om terug te zeiken

6. Dank voor uw informatie en melding! We hebben de verrichtingen van de heer van Dam afgelopen zaterdag dan ook via de camera kunnen vastleggen.En dat zag er allemaal niet fraai uit.
    Aangezien we begrepen hebben dat uw team deze heer van Dam (tijdelijk)als nieuwe elftalleider heeft aangetrokken, zullen we wekelijks de verrichtingen van deze meneer van Dam nu nog meer nauwlettend in de gaten gaan houden. Uw als team is dus ook extra gewaarschuwd!