zondag, februari 07, 2010

Reeuwijk 6 verliest opnieuw

Opnieuw liep het zesde tegen een zware nederlaag aan en blijkt niet al te best overwinterd te hebben. Schoonhoven 4 was met een 6-2 overwinning te sterk voor het elftal van coach van Dam.

Evert kon op zaterdag 6 februari beschikken over een redelijk compleet elftal. Aanvoerder Ian was terug na een zware blessure en hetzelfde gold voor Dorre en Jan.

Het begon allemaal best aardig. Schoonhoven en Reeuwijk waren gedurende 20 minuten tegen elkaar opgewassen met aan beide kanten kansen. Toch was het Schoonhoven wat kon profiteren van balverlies in het strafschopgebied van CVC 6. Het buitenkansje werd zeer fraai verzilverd door de Schoonhoven aanvaller. Even later weer balverlies en de 0-2 was het logische gevolg. Toch kwamen we weer terug. De snelle Ian was zeer attent en schoot de bal prima in de touwen.

Marco raakte even later geblesseerd na een ultieme poging om een vijandelijke aanval te voorkomen. Hij verliet het veld met een liesblessure, probeerde het later nog wel maar kon nauwelijks lopen laat staan voetballen.

We haalden de rust zonder verdere kleerscheuren met een 1-2 achterstand. De kansen in aanmerking genomen had het net zo goed 5-5 kunnen staan.

In de tweede helft was de koek bij CVC al snel op. De krachten namen af en Schoonhoven scoorde twee maal binnen vijf minuten. Toch kwamen we nog iets terug. Dorre kon de bal eenvoudig intikken na een perfecte voorzet van Martijn. Het zesde gaf steeds meer terrein prijs op het middenveld en de verdedigers konden het niet meer voorlopen. Vlak voor tijd werd het daardoor zelfs nog 2-5 en 2-6.

Even daarvoor was er nog enige opwinding toen scheidsrechter MO een Schoonhovenaar op een rode kaart trakteerde nadat hij voor l*l werd uitgemaakt. Uiteraard heeft Martin dit de hele verdere zaterdag moeten horen van de zesde elftalspelers.

Conclusie: redelijk gespeeld, terecht verloren maar de uitslag was enigszins geflatteerd.

Commentaar van de coach: er wordt heel aardig gecombineerd maar de handelingssnelheid ligt veel te laag. Geen wonder: niemand van de jongens traint ooit! Daarnaast missen we scherpte in de voorhoede en geeft de verdediging veel te veel ruimte. Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat we nog veel punten zullen halen dit seizoen.

Opmerkelijk: coach Evert was een beetje de weg kwijt aan het einde van de eerste helft. Hij gaf het elftal opdracht om te gaan vertragen om de 1-2 achterstand (!) vast te houden. Het moet niet gekker worden.

Opmerkelijk 2: Japio werd door coach Evert deze wedstrijd op maar liefst 3 plaatsen uitgeprobeerd. Blijkbaar heeft de coach nog steeds geen idee waar hij hem het beste neer kan zetten.

Uitblinker: Matto

16 opmerkingen:

  1. we liggen ieder geval goed op degradatiekoers

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tjongejonge wat is dat 6e de weg kwijt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schoonhoven za 408 februari, 2010 17:32

    Het verslag is prima, het voetbal is waardeloos

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die MO, wat een L*L. Die Schoonhovenaar had gewoon gelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Volgens mij is er maar een hier al een tijdje de weg kwijt, en dat is die anoniem zelf! Kennelijk heeft dit figuur niks anders te doen dan enkel zijn frustaties over het zesde te spuwen. Word het daarom eens geen tijd om zelf eens in therapie te gaan? Ze hebben hiervoor trouwens ook
    al een tijdje goeie pillen voor uit gevonden. Sterkte in ieder geval met je frustraties, en komt het toch nog goed met je!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. J. van der Sloot09 februari, 2010 12:49

    Peter R. de Vries,

    1. Als ik de naam de Vries hoor krijg ik gelijk al een vieze smaak in mijn mond.

    2. Je begint al met "volgens mij" daarna "kennelijk" en vervolgens vraag je "word het daarom eens geen tijd"?

    Het lijkt mij beter eens een onderzoek in te gaan stellen wie Anoniem eigenlijk is. Eventueel met verborgen camera of d.m.v. het inhuren van een undercover agent.
    (voor jou geen onbekende werkwijze)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Patrick van der Eem09 februari, 2010 13:48

    Ik ben er klaar voor Peter R.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. BIJ ALGEHELE AFGELASTING

    Reeuwijk 6 aanstaande zaterdag om 13.00 uur trainen. Daarna borreltje in de kleedkamer.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo,zo Evert, ga je nog trainen ook?
    Of alleen het laatste?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hahaha Evert krijgt de manschappen nooit zo ver om te trenen, daar is het gros veel te lui voor.......

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben erbij Evert, al betwijfel ik of je de echte Evert wel bent. En Early praat ff voor jezelf!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. loek, ik hoor uiteraard bij het gros

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Laat dat trainen maar zitten ook, ik zie jullie allemaal om 14.30 uur in de kantine, borreltijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ja Evert, dat voorspelde ik al. Was ook niet moeilijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. volgend jaar moet het zesde maar helemaal niet meer ballen en spreken we enkel af in de kleedkamer, tenue natuurlijk wel aan, het moet wel op een derde helft lijken

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Forza Schoonhoven10 februari, 2010 16:47

    Man man wat een slecht elftal hebben jullie. Een rechtsback van 100 kg en een linksback van 150 kg. De voorstopper ging dan nog wel, maar de laatste man kon niet echt positie kiezen waardoor we enorm veel ruimte kregen. Was een leuk middagje voor onze voorwaartsen.

    Met allle resepect. Ik snap echt niet wat jullie in deze klasse te zoeken hebben. Volgend jaar weer op jullie eigen niveau.

    BeantwoordenVerwijderen