maandag, november 22, 2010

Dit geeft te denken

DCV en de KNVB beschuldigen ons ervan niet opgekomen te zijn voor de wedstrijd tegen DCV op zaterdag 13 november. Halverwege de ochtend kreeg de velddienst (Paul Steenbergen) een telefonische melding uit Krimpen a/d IJssel dat de wedstrijd niet doorging na herkeuring. Ook Matto kreeg deze boodschap tijdens een telefoongesprek met iemand van DCV. Afgelopen week ontving het bestuur bericht dat wij verantwoordelijk worden gesteld voor het niet doorgaan van de wedstrijd.

Ik denk dat er iets anders aan de hand is. Ik las onderstaande passage op de website van Lekkerkerk zaterdag 2 die twee weken eerder hadden moeten voetballen tegen DCV.


Aangezien DCV al eens eerder op het laatste moment af had moeten zeggen in verband met een tekort aan fitte spelers waren ze bang dat er een verbanning uit de competitie plaats zou vinden als dit wederom zou geschieden. Hierom werd er al snel overeengekomen dat Lekkerkerk een uitslag zou verzinnen om op het formulier te zetten. De scheidsrechter werd dus afgebeld, het wedstrijdformulier werd ingevuld, de klaverjaskaarten en trainingsballen werden uit de kast gehaald en er werd met een 12-0 in het achterhoofd rustig getraind door vv Lekkerkerk 2 (zaterdag).

12 opmerkingen:

  1. Denken jullie niet dat het slim is om de geruchten zelf te controleren en te bevestigen ipv op goed vertrouwen en een verhaaltje een besluit te nemen?
    Is natuurlijk al paar keer eerder gebeurt bij jullie.
    Op die manier toon je aan dat het iig niet jullie schuld is dat het mis ging...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De wedstrijd ging later opeens wel door. DCV kwam alsnog met een elftal (niet het 7e, maar een paar elftallen hoger)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze moeten jullie gewoon keihard straffen voor het wegblijven.
    150 euro boete en 3 punten in mindering. Het is niet anders

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had graag het bedrag per ommegaande aan je overgemaakt; maar ja: anoniem he?!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Maak maar over naar mij! Rabobank Reeuwijk, rekening 143345132.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jammer hoor... dat jullie dit incident hier zo te boeken willen zetten. Het is heel erg laf als je niet op komt dagen en vervolgens het internet met dergelijke verhalen vervuilt. Als jullie maar weten dat we al in vergevorderd statium zijn om onze (terrechte) 3 punten alsnog binnen te krijgen. KNVB is bijna akkoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goed zo DCV! Blaf maar lekker door hoor: die 3 punten gaan voor jullie het verschil niet maken!Ik voetbal liever voor mijn punten en CVC heeft geen behoefte aan trucs: we halen ze of niet!
    LEKKER BELANGRIJK!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De schoolmeester24 november, 2010 08:03

    @DCV

    Terecht is met 1 R.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ben het niet vaak met Matto eens maar dit keer heeft hij helemaal gelijk. DCV GET A LIFE!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben het met Matto eens. Waar ik het niet mee eens ben is dat hij nog steeds het bedrag niet heeft gestort op mijn bankrekening.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. He jullie zijn er zaterdag toch wel ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. DCV = De Competitie Vervalsers

    BeantwoordenVerwijderen