maandag, april 09, 2012

Reeuwijk veteranen 1 heeft een makkie aan Neptunus/Schiebroek

Donderdagavond 5 april

De eerder afgelaste wedstrijd tegen Neptunus/Schiebroek werd uiteraard op het hoofdveld gespeeld omdat de lichtinstallatie nodig was gezien het aanvangstijdstip van 20.00 uur.

Ondanks dat de gasten er anders over dachten verschenen we met een volwaardig veteranenteam.  Evert was er in geslaagd om Teus Twigt, Rene van Sprang, George Hammer en Tom Goedhart te contracteren. Daar werden we natuurlijk niet zwakker van.

Zoals gezegd dacht de tegenstander anders over het inkoopbeleid van Evert afgaande op hun wedstrijdverslag:

Na afloop werd geconstateerd dat Neptunus-Schiebroek het bij Volle Maan altijd lastig heeft. Ook waren de Eerste Veteranen het erover eens dat Reeuwijk voor deze wedstrijd bijzonder goed had ingekocht. Opmerkelijk was bijvoorbeeld dat er bij de Reeuwijkers sprake was van een ongekend loopvermogen en dat het fenomeen Obesitas helemaal uit het Reeuwijkse team verdwenen was.

Het was CVC Veteranen 1 dat het spel volledig dicteerde.  In de eerste helft stond het al 3-0 door doelpunten van Teus na een prima assist door Joost (1-0), 2-0 door opnieuw Teus en 3-0 door vaste spits Marco, direct uit een corner.

3-0 was overigens een zwakke weergave van het spelbeeld. Het elftal van Evert van Dam had minimaal met 5-0 voor moeten staan. Neptunus/ Schiebroek kreeg zegge en schrijven 1 kans. Een vrije trap van 20 meter afstand dwarrelde op de lat.

De tweede helft gaf hetzelfde beeld. Talloze verprutste kansen voor CVC veteranen 1 en geen enkel gevaar van de zijde van de tegenstander.  Het was niet alleen aan onze eigen onkunde te danken maar zeker ook aan de keeper van Schiebroek dat de dubbele cijfers niet werden gehaald.

De goed leidende scheidsrechter, Rien Hermenet, stopt er na 80 minuten maar mee nadat Tom een vuurpijl over de kleedkamers had afgevuurd.

Het was gezellig na afloop. De tegenstander vertrok pas om 1.00 uur uit de kantine en coach Evert sloot de boel om 2.30 af.

Uitblinkers: Martin de Jager, Rene van Sprang en Teus Twigt

Wie geïnteresseerd is in het hilarische verslag van de wedstrijd door onze tegenstander kan hier onder klikken. Vooral de mening over coach Evert is even treffend als grappig.

5 opmerkingen:

1. Haha Evert de jachtopziener. Schitterende verslagen, leuk om te lezen

BeantwoordenVerwijderen
  2. waar spelen jullie vanavond?

3. Neptunus Schiebroek VE111 april, 2012 15:01

Jullie zijn een stelletje cheaters! Bij ons thuis liep de helft van jullie elftal achter een rollator en nu liepen er een stel renpaarden. Geeft niet hoor, wij gunnen jullie wel een paar puntjes. Volgens jaar wel die schreeuwerd van een coach thuislaten.

4. Jullie een bejaarde thuisfluiter wij een stel renpaarden... ach...