woensdag, april 17, 2013

Zwakke vertoning tegen Be Fair, 1-6

Na de hoopgevende prestaties van de afgelopen weken was het weer helemaal mis tegen Be Fair. In een slechte wedstrijd verloren we met 6-1 van de Waddinxveners. Opnieuw moesten we een beroep doen op spelers van het vierde. Dit keer waren dat naast "vaste kracht" Erik Rietstra de volgende vedettes: Mark "Sip" van Wensveen, Rob "Sop" van Wensveen en oud aanvoerder Ian Overdam. De lijst niet aanwezigen was weer indrukwekkend: Tim, Ton, Marco, Kluuk, Ewout en Fred.

We spraken af om het succesvolle concept van de voogaande weken in stand te houden. Op de een of andere manier bleek dit niet te werken. Een gebrek aan concentratie, inzet en inzicht deed ons de das om. Er was dit keer werkelijk niemand die ook maar in de buurt kwam van zijn  normale niveau, of het moest grensrechter Matto zijn ;-) We hadden verder pech dat de man in vorm van de laatste weken "Appelstroop" al na 9 minuten geblesseerd het veld moest verlaten.

Nadat de kruitdampen van de eerste helft waren opgetrokken liepen we, beschaamd, met een 1-5 achterstand naar de kleedkamer. Het enige doelpunt van CVC werd gescoord door Martijn.

De tweede helft was iets beter. Deze verloren we met slechts 0-1 na een terecht gegeven strafschop toen de keeper van CVC zich vergreep aan een tegenstander.

Conclusie: bar slecht gespeeld. Alleen scheidsrechter Rien kan terugkijken op een goede wedstrijd.

Opmerking: Dorre kan het oppompen van de ballen beter overlaten aan iemand anders. De strandbal waar we nu mee speelde werkte ook niet niet echt mee.