zondag, oktober 12, 2008

Reeuwijk 6 blijft ongeslagen

Reeuwijk zaterdag 11 oktober

Het zesde houdt de ongeslagen status vast. Dit keer werd het jonge elftal van Spirit 9 aan de Reeuwijkse zegekar gebonden. Het elftal van aanvoerder Ton Burger wist 4 x het net te vinden terwijl Spirit het met slechts 1 doelpunt moest doen.

Kluuk en Smiley hadden nog last van hun, in de vorige wedstrijd opgelopen, blessures en moesten daardoor noodgedwongen toekijken. Loek Hermenet was wel hersteld van zijn blessure en kon daardoor weer deel uitmaken van het elftal. De coach verkeerde dan ook in de luxe positie dat hij over twee wissels kon beschikken.

We konden vandaag verder over de 2 nieuwe aanwinsten, Herbert Bitter en Martijn Min, beschikken. Herbert is natuurlijk een oude bekende. Hij heeft jaren in het 7e gevoetbald. Martijn is helemaal nieuw bij CVC Reeuwijk. Toevallig of niet, maar beide heren kwamen vandaag tot scoren.

De wedstrijd
De eerste helft was Reeuwijk 6 beduidend sterker. De 3-0 voorsprong bij rust was dan ook niet geflatteerd. De spaarzame counters van Spirit waren zeker niet ongevaarlijk. Doelpuntenmakers: Herbert, Martijn en Niels/Early Grey.

In de eerste 20 minuten van de tweede helft werd het middenveld van Reeuwijk 6 overlopen en stond het elftal onder zware druk. Spirit wist echter niet te profiteren van de kansen. Nu was het Reeuwijk 6 dat counterde en het was Peter, Japio, de Jager die de wedstrijd op slot gooide door met een fraaie lob de 4-0 op het scorebord zette.

Het enige doelpunt van Spirit werd in de 75ste minuut gescoord, maar de zege kon Reeuwijk 6 niet meer ontgaan.

Uitblinker: scheidsrechter Frans van Holst