zondag, april 12, 2009

Reeuwijk 6 tenonder tegen Rijnstreek 1

Rijnstreek 1 was vrij op zaterdag 11 april en dat was te merken. Minimaal 5 spelers uit dit elftal deden mee tegen Reeuwijk 6. Vonden wij dat erg? Niet echt, als "genoegdoening" kregen wij namelijk een krat bier en sate na afloop. Dus geen klachten van onze kant.

Coach Evert van Dam kon over een redelijk grote selectie beschikken. Hij had liefst 14 man onder zijn hoede. De vaste supporters (Kiki, Linda, Amy en Marit) waren weer van de partij en ook vader Ruud Lakerveld kwam naar de verrichtingen van zoon Dave kijken. Tot slot wilde de vrouw van Matto wel eens zien waarom Matto tegenwoordig zo moe is op zaterdagavond en hielp Lucas Min zijn vader Martijn met het inschieten van de doelman.

In de eerste helft speelde we tegen het grootste deel van onze echte tegenstander, Rijnstreek 4. Wellicht door de warmte was het echter een matte vertoning. Een blamerende 2-2 ruststand was dan ook een logisch gevolg.

De tweede helft verscheen Rijnstreek 4 met een aantal eerste elftalspelers en moest het zesde zich al snel gewonnen geven. Keer op keer sneden zij door de verdediging heen en bleken daarbij zeer doeltreffend.

Een 7-3 nederlaag was het logische gevolg. Martijn Min tekende voor alle Reeuwijk 6 doelpunten, inclusief de strafschop die Dorre niet durfde te nemen.

2 opmerkingen:

1. Rijnstreek met 1e 11tal spelers? Wees blij dat jullie daar niet tegen de thjuisfluiter van de eeuw moesten! Suc6, Sportlust 13

BeantwoordenVerwijderen
  2. Sportlust 13, de scheidsrechter floot goed. Had nog 2 strafschoppen aan Rijnstreek kunnen geven. Blijkbaar hadden jullie een andere scheids.