zondag, april 26, 2009

Reeuwijk 6 verslaat Floreant 6 met 1-0

Wat het eerste elftal niet lukte kreeg het zesde wel voor elkaar, winnen van Floreant. Coach Evert van Dam kende niet al te veel personele problemen. Aanvoerder Ian raakte afgelopen donderdag geblesseerd, Japio overkwam hetzelfde tijdens een etentje in den Haag en verder konden we ook niet beschikken over EarlyGrey (ronde van Noord Holland), Loek (verslapen), Eric van Dam, Eric Overdam, Mike , Smiley en Muis. Gerrit was druk met de "Champions League" en besloot alleen de derde helft aanwezig te zijn.

Marco "Karl" Lagerfeld zorgde voor een daverende verrassing door er wel te zijn. Hij speelde daarmee zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen en lijkt helemaal klaar voor ESA. Het elftal van Floreant bleek op een aantal plaatsen gewijzigd en ook wij hadden enkele mutaties. Zo waren de broertjes Koopman opgenomen in de selectie (Aksel en Wilbert). Ook de broertjes van de Heuvel kwamen weer opdraven (Kevin en Dennis). Last but not least kwam ook Matto weer over uit den Haag. (Dit keer zonder schoonvader).

Over de wedstrijd valt niet zo heel veel te vertellen. De strijd speelde zich vooral op het middenveld af en beide ploegen waren gelijkwaardig. Zowel Floreant als het zesde kwamen niet verder als schoten vanuit de tweede lijn. Een logische 0-0 ruststand was het gevolg.

Na de thee gingen beide ploegen op dezelfde voet voort. Weinig kansen en veel schermutselingen op het middenveld. De twee belangrijkste wapenfeiten waren het schitterende afstandschot van Karl op de lat en het wonderschone doelpunt van Aksel. Floreant kreeg zegge en schrijven 1 kans. Het schot ging via de voeten van de doelman naast.

Conclusie: in een sportieve wedstrijd wist het zesde de punten in Reeuwijk te houden. Er is echter een groot nadeel. We staan inmiddels weer op de 3e plaats zodat promotie angstig dichtbij komt. Het wordt dus weer tijd voor een verliespotje. Misschien volgende week tegen DSO.

Uitblinkers: coach Evert, Marco, Tim en Aksel.

Waarom coach Evert? Hij komt elke week met een verrassende opstelling die ook nog eens goed uitpakt. Zo stond Matto rechtsback en hij deed dit ook nog eens op een prima manier!

18 opmerkingen:

  1. Hoezo promotie?? Gaan de eerste vijf ploegen dan over??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. eerste drie of vier geloof ik wel, en volgens mij hebben we niet meer echt lastige tegenstanders.......misschien kunnen we onder de zelfde voorwaarden weer verliezen van de rijnstreek. een win win situatie bij uitsteek. geen promotie, maar wel bier en sate..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. uitsteek=uitstek natuurlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De eerste drie gaan over, we staan derde nu. Dus we moeten erg oppassen dat we niet per ongeluk promoveren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. weet je wat nu het mooie is, het achtste doet enorm hun best te promoveren, terwijl wij ENORM ons best doen om niet te promoveren........

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dank vanuit sportief 3 :) voor de overwinning.

    floreant maakt nu echt geen kans meer om 2de te worden...

    Succes de laatste wedstrijden..keeper sportief 3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hieruit blijkt dus weer dat die Grey een enorme loser is! Geen winnaars metaliteit.Deze man is dus ongeschikt!! (voor elk team)

    Sergeant majoor L.Flodder (losse)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. sergeant - ondanks dat je gelijk hebt dat ik geen winnaarsmentaliteit heb, is het een gemeenschappelijk doel van het zesde om niet te promoveren....triest is het natuurlijk weer wel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De segeant-majoor27 april, 2009 21:51

    Het lijkt me toch sterk dat jullie coach daar net zo over denkt. Want in dat geval begrijp ik niet dat hij dan nog coach van zo'n team is.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat zijn we weer lief voor elkander!Laten we het eens hebben over mijn briljante eerste 10 minuten: 3 x balkontakt=3x balverlies...!Eerlijkheid gebied dat ik van Floriant een riante bonus in het vooruitzicht gesteld had gekregen....Niemand opgevallen?In ieder geval: promotie of niet: hoop nog vaak mee te kunnen doen: ga alleen eerst ff mijn bonus stukslaan op de caymanislands...(of in de efteling:ik zie nog wel!)
    Lator!
    O ja: NOG steeds geen pappa!
    Matto

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ha Matto, zo gaat dat hier altijd hoor, buitenstaanders denken alles te weten over het zesde, maar niets van dat alles.....

    ik kan je ook camping de reeuwijksehout aanbevelen, als je zin hebt in verwennerij en gezelligheid dan moet je daar zeker zijn *proest*

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De sergeant-majoor28 april, 2009 09:08

    Ook deze aanstaande pappa is dus totaal ongeschikt voor het elftal.
    Buiten dat het een "papkindje" is,
    blijkt 'íe ook nog eens lid te zijn van de (K)NSB ?!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Louis van Gaal28 april, 2009 09:31

    Ja, met zo'n team wordt je dus nooit kampioen, en win je zeker de oorlog niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. We gaan allemaal dood, iedereen weet dat die sterft...
    behalve soldaten,
    soldaten sneuvelen

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Sneeuw witte vredesduif28 april, 2009 12:01

    Ik heb de wedstrijd grotendeels gezien. De eerste helft was aanwinst Matto inderdaad niet best, maar in de tweede helft vond ik hem een van de beteren.

    Ik zou hem dan ook zeker geen "papkindje" willen noemen. De sergeant majoor heeft waarschijnlijk last van een of ander oorlogstrauma en ziet het niet zo scherp meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. precies, die ongepaste beledigingen gaan nergens over, zeker als je iemand niet kent maar goed Matto weet wat in de kuip heeft bij het zesde...en daar gaat het om

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Tis tog geen Feyenoorder,he?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het is kennelijk voor de oud aanvoerder MO volgend seizoen "een fluitje van een cent" om dit team te gaan fluiten. Winnen of verliezen maakt namelijk voor dit elftal niet uit. Ben toch benieuwd hoeveel
    gezeik 'ie volgend seizoen weer krijgt te verduren.

    BeantwoordenVerwijderen