zondag, november 22, 2009

Reeuwijk 6 geeft coach Evert geen verjaardagscadeau

Opnieuw liep het zesde tegen een zware nederlaag. Schoonhoven 4 was het zesde met 4-0 de baas in een (voor het publiek) leuke wedstrijd.

Opnieuw kende de (jarige) coach de nodige personele problemen. Hierdoor moest hij een beroep doen op Davey van Wensveen, Dennis v.d. Heuvel en Jan Schouten van A1 en op Bart Min. Gezegd moet worden dat al deze heren het prima deden.

We mochten zowaar op het hoofdveld spelen. Door de regen van de vrijdagnacht was het veld echter zwaar. Schoonhoven bleek een goede, fysiek sterke, ploeg en te beschikken over een snelle voorhoede. Na enkele minuten spelen resulteerde dit in een daverende knal op de Reeuwijk 6 lat en een bijna niet te missen kans op enkele meters voor het doel.

Het duurde echter niet lang of Schoonhoven kwam op voorsprong. Na (vermeend) buitenspel konden 3 aanvallers op de keeper aflopen. Deze werd uitgespeeld waardoor er na een minuut of 10 een 1-0 voorsprong voor Schoonhoven op het scorebord prijkte.

Vlak hierna was het bijna weer raak toen een terugspeelbal van Gerrit werd opgepikt door de spits van Schoonhoven. Deze stormde op de doelman af en werd door hem te val gebracht. Een duidelijke strafschop, maar de scheidsrechter legde de bal tot verbazing van vriend en vijand buiten het 16 meter gebied. De vrije trap werd door de goed opgestelde muur gesmoord.

Toch bleef de 2-0 niet lang uit. Een vuurpijl van Schoonhoven werd door Gerrit weggekopt, maar met heel veel geluk kwam de bal voor de voeten van de tegenstander. Deze kon vervolgens eenvoudig afmaken. Vlak hierna opnieuw een vuurpijl. De doelman verliet zijn domein maar raakte van alles behalve de bal. Deze kwam voor de voeten van de spits zodat er 0-3 op het scorebord verscheen.

Waren wij kansloos? Nee, ook wij creëerden kansen maar hadden geen geluk in de afronding. Vlak voor rust kreeg Schoonhoven nog een kans maar de bal werd door de doelman uit het doel gebokst.

We gingen de rust in met een kansloze 3-0 achterstand maar coach Evert was zeker niet ontevreden over het spel.

In de tweede helft probeerde we de bakens te verzetten, maar het was weer Schoonhoven wat in de beginfase kansen kreeg om de voorsprong te vergroten. De achterhoede was echter paraat en wist erger te voorkomen. Hierna was het zesde lange tijd de betere ploeg maar kon te weinig gevaar brengen. Vlak voor tijd werd het 4-0 voor Schoonhoven na een indrukwekkende solo.

Volgende week wacht Be Fair. Deze ploeg staat weliswaar een punt onder ons maar wisten afgelopen zaterdag zeer verrassend gelijk te spelen tegen het sterke Jodan Boys 12.

Bijzonderheden

Wisselbeurt Japio kwam aan als een mokerslag
Vorige week was Japio nog uitblinker, maar nu werd hij zonder pardon op de bank gedeponeerd door coach Evert. Japio verklaarde dat dit gebrek aan vertrouwen bij hem aankwam als een mokerslag.

Uitblinkers: Matto Kranenburg, Bart Min en Gerrit v.d. Heuvel

17 opmerkingen:

1. jammer jongens, volgende keer beter. maar denk toch dat de 8e klasse meer aan ons besteed is

BeantwoordenVerwijderen
  2. Vuile huichelaar, oak jij je koffers maar en verdwiiiijjjjn voorgoed uit mijn leeeehheven

Klik maar eens op mijn naam loser van Grey

3. renee de haan - hahaha ik vind uhm goed....bedankt voor al die moeite

4. Hoi René de Haan,
    Leuk deuntje maar voor meer zekerheid is een weekendje op de Veluwe verblijven beter voor Grey. Kan het 6e dat voor Egotripper van Zijp niet regelen? Daar is het afschieten van zwijnen begonnen. Hebben we meer zekerheid dat ie niet terugkomt,is voor ons helemaal geen moeite want dat wordt door anderen gedaan. Conclusie: Weinig moeite doen om een groot probleem op te lossen.

5. anti van zijp - jou niveau is niet eens meer bedenkelijk, je bent gewoon een zielig figuur

6. CVC 6 zeg dan direct dat je van Zijp zelf bent of z'n maatje Loek

7. anoniem - hahaha of jij op dat gebied enig recht van spreken hebt.
    verder sluit ik me natuurlijk aan bij cvc 6

8. Hoezo Early? Mijn naam is Piet Anoniem!

9. Die wansmaak van een muziek zegt al genoeg over iemand zn persoonlijkheid. Plus ik reageer hier WEL als mezelf. Wie is hier dus de huichelaar? Als je in je prive leven zoveel frustraties hebt waarom moet je dat dan hier uiten? GET A LIFE gast!!!

10. Ze happen in ieder geval wel weer Early. Haha. Ik proef hier een beetje jaloezi naar Niels toe. Dat zegt toch ook wel erg veel over die anoniempies...

11. maar Loek meloen zeg nu eerlijk, ik ben toch ook gewoon de coolste. wie kijkt er nu niet tegen mij op hahaha

12. loek die laatste zin van jou, zit toch een sarcastisch ondertoontje in jegens mijn persoontje....cool

13. Anoniem zegt dan ook nog eens dat ik je maatje bent. Wat een gel*l.. :)

14. Loekie en Early wat happen jullie toch weer jongens!

15. Wetende dat ik tot nu toe elke wedstrijd van jullie goed voorspeld hebt hierbij mijn nieuwste voorspellingen.

Be Fair 7-Reeuwijk 6 3-1
    Reeuwijk 6-Gouda 9 1-6

16. anoniem zo houden we elkaar lekker bezig, anders is het ook maar zo'n saaie bedoeling. af en toe zijn jullie iets te grof gebekt, maar verder boeie

17. Volgens mij reageert iedereen op de 1e reactie van Niels maargoed Anoniem je kan in ieder geval jezelf voor de gek houden