zondag, april 18, 2010

1-0 winst

...... maar dan alleen voor Kluuk. Hij was de enige zesser die op zaterdag 17 april drie punten wist te behalen tegen Oudewater 4. De rest van het elftal verloor met 7-1 tegen de aanstaande kampioen.

Het begon heel aardig tegen Oudewater. De eerste 10 minuten waren we zelfs de betere ploeg. Helaas werden in die periode 2 goede kansen niet benut. Na een minuutje of twintig spelen kwamen we met 1-0 achter en een waar foutenfestival (en domme pech) leidde naar een 0-6 ruststand. Volgens coach Evert waren vrijwel alle doelpunten de fout van laatste man Dorre. Hijzelf beweerde in de rust doodleuk dat hij lekker in de wedstrijd zat.

In de tweede helft kregen we er 2 A-junioren bij en dat scheelde best veel. Ook het feit dat Evert spits Marco op de laatste man posteerde en Dorre wisselde hielp goed mee aan het betere spel. Oudewater wist 25 minuten niet te scoren totdat Dorre weer terug in het veld kwam (0-7).

Hierna begon het kwartier van Kluuk. Zijn komst in het elftal gaf zoveel zelfvertrouwen dat we iets terug konden doen. Ian wist uit een moeilijke hoek netjes te scoren. Kluuk zelf stond aan de basis van een mooie aanval. Hij stuurde Dave diep die helaas tegen de keeper schoot.

Conclusie: Oudewater heeft het beste elftal van onze klasse. Mag ook wel. 5 spelers speelden tot voor kort nog in Oudewater 1. Helaas is het met de sportiviteit van dit elftal wat minder gesteld. Veel zeuren en zuigen.

Derde helft: de derde helft was wat kleinschaliger doordat de supporters in de zon bleven zitten. Het was er echter niet minder gezellig om in de kleedkamer. Het zesde droeg weer in belangrijke mate bij aan de dagomzet van de kantine.

Opmerkelijk: Coach Evert vergat bij het maken van de opstelling om aanvoerder Ian een basisplaats te geven. Deze startte dus noodgedwongen als wissel.

Uitblinker: Kluuk
Slechtste speler: Dorre

8 opmerkingen:

1. Als altijd weer een messcherpe analyse!
    Je kon het voor de wedstrijd al aan den kluukert merken:hij was stil en super-gefocust!
    Ik dacht nog: dit wordt jouw wedstrijd!

Verder ben ik blij dat ik het slechtste kunstgras van nederland en verre omstreken weer zonder 3e graads brandwonden heb overleefd!
    BOX!

BeantwoordenVerwijderen
  2. Kluuk is een held! Die van Dam snapt er helemaal niks van om deze waardevolle speler altijd maar wissel te zetten.

3. Leeft Early Grey nog? Je hoort 'm niet meer, ziet 'm niet meer en leest niets meer van hem. Het was natuurlijk altijd onzin maar toch

4. Dorre piekt elk jaar bij ESA.

5. Nee dan ligt ie te slapen

6. OVS Oudewater 420 april, 2010 15:34

OK we liepen wel wat te zeuren over en tegen de scheidsrechter, maar het was verder wel een sportieve wedstrijd. Ik heb nl geen overtreding gezien. Verder vond ik ons een stuk sterker en kregen wij ook de beste kansen ondanks wat er in het verslag staat. De laatste 10 minuten heb ik zeker 6 kansen voor ons geteld.