In een leuke wedstrijd tegen SPV 3 wist het zesde geen overwinning te pakken.
In het pittoreske Polsbroek werd het 6-3 voor de gastheren.

Coach Evert moest weer redelijk improviseren en trok de gebroeders Riede van het vijfde aan. We
bleken deze jongens keihard nodig te hebben. De mannen van 6 vielen weer redelijk bij bosjes vandaag.

De eerste uitvaller was keeper Hans (opnieuw rugproblemen) en Japio mocht weer onder de lat. Inmiddels stond het al 1-0 voor SPV toen de doelman zich liet verrassen door het harde veld en een venijnige stuiter. Het veldspel was best goed verzorgd alleen de eindpass was bedroevend. Hierdoor konden de voorwaartsen maar sporadisch aan het werk gezet worden.

Japio moest dan ook machteloos toezien dat SPV uitliep naar 3-0. Coach Evert begon inmiddels in paniek Dorre te bellen waar hij bleef. Hij (Dorre) bleek echter nog verder gevorderd te zijn dan Haastrecht dus dat bracht weinig zoden aan de CVC Reeuwijk 6 dijk.

Toen Bram even later geblesseerd uitviel wist de ervaren coach het even niet meer. Gelukkig zat alleskunner Kluuk (alias Conan de barbaar) nog op de bank. Hij werd ingebracht en het elftal begon duidelijk rustiger te voetballen.

We kregen een terechte strafschop van de prima leidende scheidsrechter toegewezen en Martijn benutte deze weer feilloos. Met een 3-1 achterstand gingen we de rust in.

Dorre was inmiddels gearriveerd maar werd nog niet ingebracht (waarvoor dan toch die paniek bij Evert?). Er had wel opnieuw een keeperswissel plaatsgevonden. Bram Riede nam de plaats van Japio in, maar viel vervolgens zelf na 2 minuten weer uit. Japio nam zijn plaats maar weer in.

Al snel werd het 4-1 voor SPV en leek er geen vuiltje meer aan de lucht. Het zesde sprak echter onvermoede krachten aan (Dorre?) en kwam terug tot 4-3. Een intikkertje van Martijn en een wonderschone goal van dezelfde Martijn. Helaas wist SPV in de laatste minuten alsnog uit te lopen naar 6-3 en daarmee de verdiende punten in Polsbroek te houden.

Uitblinkers: Martijn en Ian
Speciale vermelding: Matto. Hij wist ondanks vele pijntjes een prima wedstrijd te spelen

Opmerkelijk: Kluuk kreeg 2(!) vrije trappen tegen. Een keer zelfs voor een elleboog in het gezicht van de tegenstander. "Ik maakte me alleen maar breed" was het verweer van de dader. Kluuk en breed????