zondag, april 11, 2010

Reeuwijk 6 zet zegereeks niet voort

Zaterdag 10 april 2009

Het lukte vandaag niet om de derde overwinning op rij te boeken. Tegen DCV 3 kwam met een 0-2 nederlaag een einde aan een goede reeks.

Coach Evert van Dam had speciaal een "buitenkantoor" ingericht voor de kantine om de opstelling te maken en zat samen met Jan van de Made in het zonnetje. Hij kwam tot de volgende basiself.

Doel Hans Goedhart, linksback Ton Burger, Laatste man Ewout Verdouw, Voorstopper Martin de Jager, Rechtsback Peter de Jager, Linkshalf Ian Overdam, Mid mid Marco van Dijk, Rechtshalf Matto Kranenburg, Linksbuiten Martijn Min, Spits Loek Hermenet, Rechtsbuiten Davey Lakerveld

Wissels Andre van Dortmont (te laat) en Peter vd Heerik

In de eerste helft werd er redelijk tot goed gevoetbald. DCV was wellicht iets sterker, maar het zesde had de betere kansen. Ik heb zeker 2 open kansen gezien. DCV moest het door goed verdedigen van Ewout en zijn mannen van afstandsschoten hebben. Deze wist de doelman onschadelijk te maken.

In het begin van de tweede helft van het 6e duidelijk sterker dan DCV en leek een doelpunt in de lucht te hangen. Helaas viel het doelpunt aan de andere kant. Er knakte iets bij de mannen van Evert van Dam en 10 minuten later scoorde DCV (fraai) de tweede treffer. Laatste man Ewout maakte dit niet meer mee want was al eerder uitgevallen met ene blessure.

We waren helaas niet meer bij machte om iets terug te doen en kregen geen noemenswaardige kansen meer. De wedstrijd ging dus als een nachtkaars uit.

Conclusie van de coach: goed gespeeld, alleen vergeten te scoren.

Opmerkelijk: scheidsrechter MO stuurde aanvoerder Ian uit het veld na een onschuldige schouderduw. Hij vergat echter op te treden bij een smerige overtreding op Dave. Het commentaar van de scheidsrechter "hij deelt zelf ook uit en moet dan maar kunnen incasseren ook".

Uitblinkers: Ian, Marco, Japio