zondag, maart 27, 2011

Fors verlies tegen Lekkerkerk

Het negende heeft met 6-2 verloren van de pubers uit Lekkerkerk. Als je onderstaande quote op hun website mag geloven hebben we het hier over een waar recreatie elftal.

Een team met een zeer hoge diversiteit, Jonkies en Oudjes, Hardcore en hiphop, Bier en meer, sierpaarden en werkpaarden, technische voetballertjes en houthakkers, maar vooral een stel knapen die op zaterdag lekker een balletje willen trappen! 

De werkelijkheid is echter heel anders. De oudste speler is 22 en er is geen enkele intentie om recreatief bezig te zijn.

Omdat SC Reeuwijk zo nodig een atletiekwedstrijd wilde organiseren (voor 2 man en een paardenkop) werd onze wedstrijd verschoven naar 16.15 uur. Uiteraard waren we daar erg blij mee.

Coach Evert had weer moeite om een elftal op de been te brengen. Dit keer ontbraken weer de nodige cracks. Matto, Steve, Ewout, Eric, Martijn en Japio de Jager waren om verschillende redenen niet van de partij. Versterking hadden we in de vorm van B-junior Menno Rietveld . Hierdoor hadden we de jongste speler van het veld in onze gelederen. De gemiddelde leeftijd bleef echter het dubbele als van de tegenstander.

Lekkerkerk begon overrompelend en we hadden dan ook de grootste moeite om de tegenstander van ons doel weg te houden. Toch kropen we na een kwartiertje spelen uit onze schulp wat resulteerde in een kopkans van Gerrit. Zijn goed ingekopte bal ging maar rakelings langs de bovenhoek. Lekkerkerk kwam echter wel voorsprong toen de rechtsbuiten van dichtbij in kon koppen. De doelman reageerde wel maar had de pech dat de bal via zijn rechterarm tegen de linkerarm kwam en daardoor alsnog over de lijn ging. Niet veel later kwamen we door een snel uitgevoerde counter op 1-1. Het was spits Marco van Dijk die uitstekende anticipeerde op een diepe pass en de keeper zonder probleem passeerde.

Helaas konden we deze gelijke stand niet lang vasthouden. Tim de Haan probeerde terug te spelen maar raakte de bal verkeerd. Doelman Hans en laatste man Gerrit probeerde het tij nog te keren maar kwamen net te laat om de spits af te stoppen. Vlak hierna moest de doelman gestrekt naar de hoek om een hard schot te keren. De terug stuiterende bal werd vervolgens op onnavolgbare wijze weggewerkt door voorstopper Ton. Het volgende harde schot was wel raak. Een schitterende poeier van de spits knalde werkelijk in de touwen.

In de tweede helft werd Kluuk ingebracht in de plaats van Tim. Het middenveld zag geen kans meer om de Lekkerkerkers af te stoppen en de verdediging en de doelman kwamen onder zware druk. Het was dan ook geen wonder dat Lekkerkerk naar 1-5 uitliep. Marco van Dijk deed nog iets terug maar Lekkerkerk maakte het laatste doelpunt van de dag. Het resultaat was een verdiende 2-6 nederlaag.

Uitblinkers: Ton, Gerrit, Marco en scheidsrechter Thijs Lander

Uitslagen en stand per 26 maart
Schoonhoven staat er nog steeds het beste voor. Deze tegenstander van volgende week blijft winnen. Opmerkelijk is dat Perkouw de ene na de andere wedstrijd wint.


21 opmerkingen:

  1. De scheidsrechter had de wedstrijd gewoon moeten staken.

    Dit stelletje gefrustreerde ouwe mannetjes moest zo nodig slaan en schoppen omdat ze totaal van het veld gespeeld werden door ons. Vooral die twee dikke gasten achterin zijn niet normaal en die spits kon alleen maar elleboogstoten uitdelen.

    Bedankt voor het verzieken van de wedstrijd. Hopelijk niet tot volgend seizoen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekkerkerk, Volgens mij hadden jullie het aan jezelf te danken voor zover ik het uit de kantine kon volgen. Wie kaatst kan de bal verwachten. Ik snap wel dat dit gedoe niet in het verslag staat, dit was geen reclame voor Reeuwijk 9 en voor Lekkerkerk. De wedstrijd had inderdaad gestaakt moeten worden en rood voor een mannetje of 5/6

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hahaha nou inderdaad die ouwe hooligans van het 9e ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik mis nog wat gegevens over deze wedstrijd? Of volgen die nog???

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekkerkerk 2 wees maar blij dat het niet gestaakt is, dat had jullie je kampioenschap gekost

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die spits raakt sowieso weinig anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoe is het mogelijk! Zelfs ik wordt ik wordt nagedaan op deze website. Gelukkig ben ik een van de weinigen met een account die niet makkelijk na te maken is...

    Maar voor de tweede keer achter elkaar knokken joh...
    Zou het toch ook niet een beetje aan het 9e liggen dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Reeuwijk 9 crack29 maart, 2011 09:59

    Beter 2 x achter elkaar knokken dan 3 x achter elkaar verliezen appelstroop!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dit was mijn eerste en gelijk ook laatste wedstrijd die ik voor Reeuwijk 9 gefloten heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. 4 keer achter elkaar verliezen he! Ken je feiten;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha Appel! We maken een goede kans tegen jullie tijdens het ESA toernooi

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Beetje kleine jongetjes slaan. Kunnen jullie wel?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Michael van Praag29 maart, 2011 17:05

    BREAKING NEWS

    ONDERZOEK NAAR WANGEDRAG REEUWIJK 9

    DE KNVB GAAT EEN ONDERZOEK INSTELLEN NAAR HET WANGEDRAG VAN DIT ELFTAL.

    ZEIST De KNVB wil buitensporig geweld in het amateurvoetbal, zoals molestaties van scheidsrechters en collectieve vechtpartijen, zwaarder bestraffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ja maar de vraag blijft waarom er niets over dit gedoe in het verslag staat terwijl zo'n beetje heel de vereniging heeft kunnen zien wat er allemaal gebeurde. Dit lijkt op het verdoezelen van de feiten

    BeantwoordenVerwijderen
  15. We moeten het natuurlijk niet op gaan blazen. Het was in feite een zeer beperkt incident en absoluut geen grootschalige vechtpartij. Wat mij betreft het vermelden niet waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Verdoezelen van de feiten. Tsjongejonge... Is Peter r?

    Ben aankomende zaterdag vd partij, moet ik nog een masker meenemen om niet herkend te worden?

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Dan kan je gelijk je borst nat maken Loek. Schoonhoven is de nr. 1 titelkandidaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. @CVC Reeuwijk 6 @Loek

    Jullie kunnen er luchtig over doen maar ik heb dingen gezien die op een voetbalveld absoluut niet thuishoren. Normaal valt dit niet op als jullie op een achterafveldje spelen maar net na de wedstrijd van jullie eerste elftal blijven er veel mensen hangen om naar een "leuke" wedstrijd te kijken. Als je dan in werkelijkheid een "Free Fight" gala voorgeschoteld krijgt hou ik daar een heel vervelend gevoel aan over. Dit soort gedrag kan niet getolereerd worden door de scheidsrechter en door jullie vereniging.Ik ben geen lid van CVC Reeuwijk of Lekkerkerk maar fervent bezoeker van leuke wedstrijden in de regio en dit soort taferelen verwacht je gewoon niet bij een "dorpsvereniging".

    BeantwoordenVerwijderen
  19. hmmmmm sinds ik weg ben is het fatsoen ver te zoeken...

    ik zie een verband

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ja, het fatsoen komt helemaal terug tijdens het uitstapje in de Kempervennen.

    Hebben alle wanbetalers betaald?

    BeantwoordenVerwijderen
  21. er hebben er nu 7 van de 18 betaald, zo gaat dat he....

    zal eerdaags eens een belronde houden om de boel te incasseren

    komt helemaal goed!

    BeantwoordenVerwijderen