zondag, februari 04, 2007

Ruim verlies tegen Spirit

Als je verliest moet je het goed doen. Dit excuus werd veelvuldig gebruikt na de met 8-0 verloren wedstrijd tegen Spirit. Daar zit natuurlijk wel wat in. Er is niets frustrerender dan met 2-1 verliezen. 8-0 geeft tenminste duidelijkheid.

Toch komt dit grote verlies onverwacht. Alle vedetten waren weer terug uit Tauplitz, dus de verwachtingen waren hoog gespannen. Vanaf het fluitsignaal van, de goed leidende, Arie Graafland bleek al dat Spirt aanzienlijk sterker was dan in het begin van het seizoen. De Reeuwijk 6 verdediging werd direct onder druk gezet en begon daardoor fouten te maken. Dit resulteerde tot balverlies. Tot twee keer toe liep het goed af, maar na 10 minuten spelen was het toch raak. De spits van Spirit kreeg ruim baan en kon eenvoudig doorlopen naar het doel en van dichtbij inschieten. De volgende tegengoal kwam tot stand na een misverstand tussen Arno en aanvoerder M.O. Na dit weggevertje was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Zeker toen het vlak hierna 0-3 werd. Er was na dit doelpunt enige ongenoegen aan de kant van de Reeuwijkers toen het irritante Spirit spitsje wat vervelend gedrag vertoonde. Nadat er enige vriendelijke woorden door de CVC'ers werd toegevoegd (iets over doormidden schoppen) bedaarde het mannetje. Het zesde probeerde iets terug te doen, maar veel stelde het niet voor. Het werd zelfs nog erger toen het vlak voor rust 0-5 werd. Onder hoongelach van de supporters verkieten wij het veld. In de rust werd besloten om het elftal enigzins om te gooien. Rob "Sop" van Wensveen werd laatste man en Martin werd in de spits gezet. Sop vroeg enigszins benauwd wat een laatste man precies moest doen, maar toen hij hoorde dat het niks anders voorstelt dan de laatste man rugdekking te geven was hij gerustgesteld. Gezegd moet worden dat Sop het erg goed deed als laatste man. Spirit kwam er minder eenvoudig door dan in de tweede helft en het duurde zeker 25 minuten voordat de 0-6 viel. Sop was toen inmiddels als voorstopper gaan spelen en Steve werd laatste man. De 0-7 en 0-8 waren voor de statistieken. Nogmaals als je verliest moet je het goed doen.

Bijzonderheden

* Het was weer druk in de kleedkamer na afloop met spelersvrouwen, supporters en huisdieren
* Ton Burger stelde dat de hond van Peet en Linda (Kiki) weliswaar op een "Swiffer" lijkt maar veel minder stof opneemt.
* The duckhunter zat aan de cola want moest naar het optreden van Chakira in Arnhem. Dit concert bleek later afgelast. Dus geen Chakira en geen bier voor Gert.
* Peet moest naar de Sjonnies dus moest vroeg naar huis van Linda om er zekr van te zijn dat Peet het wakker zou houden.
* De keeper (Bok) stopte een penalty. Het elftal en hijzelf waren zo onder de indruk dat de corner die hierop volgde alsnog in het doel verdween.
* Henny is niet overtuigd van Arie's voetbalcapaciteiten.
* Uitblinkers vandaag: Sop, Kippie (!!), Ton B.

13 opmerkingen:

  1. Wie zegt nou 's tegen mo dat ie er geen hout van kan?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kutkaantje (van reeuwijk 1 zeker weer?) Flapdrol!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste actie van MO was dat ie zichzelf er uit haalde, wat een drama voetballer zeg

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hohohoh is ff allemaal!!!
    ik eis van mijn elftal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dat dit gezeur ophoudt en dat we met goede moed de wedstrijd tegen onze "vrienden" van jodan boys spelen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou Appelstroop, als jij de bal nou eens goed raakt, zijn we al op de helft.....ghehe

    BeantwoordenVerwijderen
  7. maar ik kan niet met mijn handen in mijn zij voetballen dus ik heb een handicap...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. nou Appelstroop daar heb jij dan wel weer gelijk in.
    Misschien moeten we bokkie dan maar aansporen niet te keepen met zijn handen in zijn zij, scheelt misschien 8 goals......

    BeantwoordenVerwijderen