zondag, februari 04, 2007

ZESDE ELFTAL VERANTWOORDELIJK VOOR KLIMAATVERANDERING ?

Ingezonden door: Burp

ZESDE ELFTAL VERANTWOORDELIJK VOOR KLIMAATVERANDERING ?

Ja U leest het goed. Er gaan geruchten rond dat het zesde elftal de grootste vervuiler is en verantwoordelijk wordt gehouden voor het broeikaseffect.

Hoezo dat ? Het zesde verspilt namelijk enorm veel energie buiten het voetbal om dat er in Washington gesproken wordt over het mislukken van het Kyoto-akkoord door toedoen van het zesde elftal.
Met name de naam MO wordt in het nog geheime rapport veelvuldig genoemd. Hij schijnt zoveel energie te verspillen voor; tijdens; na; onder en boven de wedstrijd, dat het afsmelten van de ijskappen alleen al op zijn conto komt.
Ook wordt schande gesproken over de derde helft. Deze buitensporige luxe welke steevast gewonnen wordt door het zesde, vraagt om zoveel energie, dat de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee dit jaar geen doorgang zal krijgen.
Is het zesde elftal dan zelf nooit de dupe van deze buitenzinnige exorbitante verspilling van energie ?
Ja wel…..wanneer ze zelf willen gaan skiĆ«n. Dan blijkt er in Oostenrijk opeens geen sneeuw te liggen. En denk ik stiekem “net goed”.

Burp.

6 opmerkingen:

  1. Die Burp is nu echt helemaal de weg kwijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wil de echte Burp nu opstaan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ok ik geef het toe, ik ben het

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit wordt allemaal veel te technisch voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het moet inderdaad niet gekker worden met die Burp, zeg!! Nog ff en dan (ijs)kap ik er echt helemaal mee!!.... en ook met die earlygrey!! Misschien is dan het broeikaseffect meteen voor het zesde opgelost...Wat een co2 uitstoot geeft 'ie wekelijks zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen