zondag, mei 25, 2008

Laatste wedstrijd aanvoerder Martin Oosterwijk



klik op de foto

De aanvoerder nam 24 mei afscheid na 3 jaar aanvoerder te zijn geweest van CVC Reeuwijk 6. De spelers van het 6e bedankten de aanvoerder met een "Wapen van Reeuwijk bon". Hierop ontstonden direct speculaties wie Martin mee zou nemen. De voorkeur gaat uit naar Belle Perez, maar het is niet helemaal duidelijk of dit haalbaar is.



klik op de foto

Naast de aanvoerder werd er afscheid genomen van 7 andere spelers. Het ging hier om Nico Overdam, Eric Overdam, Dirk vd Star, Arno v.d. Vis, Richard van Leeuwen, Gert Cattel en Niels van Zijp.

De prioriteit ligt dan ook bij het vinden van opvolgers.

4 opmerkingen:

  1. was mo niet 4 jaar aanvoerder?
    ik heb zelf 3 jaar in het 6e gespeeld en ik kan me, op mijzelf na, geen andere aanvoerder van het 6e herinneren...
    even terugrekenend, wie was dan in het seizoen 2004-2005 aanvoerder

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eerst even de feitjes opnoemen dan hoeft de rest niet meer!
    om 7.45u stond bijna iedereen met een baco onder het afdakje van het gemeentehuis te wachten op de overige spelers/supporters. Eenmaal in de trein aangekomen zijn de 2 treetjes baco bijna helemaal op gegaan...
    rond half tien waren we er en er gingen tot half 11 al 3 bladen bier doorheen...

    de wedstrijden opzich verliepen niet eens zo dramatisch als ik had verwacht! je kon wel merken dat sommige gedronken hadden maar we speelde nog best aardig! we hielden zelfs de kampioen van de 5e klasse op 2-2! En dat was onze laatste wedstrijd! voor de rest was het redelijk gezellig. maar dat komt omdat alleen cvc een beetje gezellig aan het doen was in de kantine! De overige teams waren alleen te zien tijdens de lunch en op het veld!

    BeantwoordenVerwijderen