zondag, mei 18, 2008

Reeuwijk 6 verplettert TOGR

Reeuwijk 6 heeft grote indruk gemaakt in de wedstrijd tegen TOGR. Toegegeven moet worden dat het elftal hier en daar iets versterkt was en dat Oud-international Paul Bosvelt ontbrak bij TOGR. Maar dit neemt niet weg dat het zesde grote indruk maakte tijdens de seizoenafsluitende wedstrijd van 17 mei.

Scheidend aanvoerder MO moest weer alle zeilen bijzetten om een elftal op de been te krijgen. Hij moest daarbij noodgedwongen een beroep doen op een aantal spelers van het achtste elftal (Sip, Sop en Appelstroop) en Ian Overdam, Rene van de Heuvel en Tom Goedhart uit andere CVC elftallen. De ook uitgenodigde Raymon van Dijk wist niet tijdig uit zijn bed te komen en bleeg achter in Reeuwijk.

Door alle beslommeringen vertrokken we aan de late kant, maar de reis naar Rotterdam Charlois ging voor de meesten vrij voorspoedig. Gerrit en z'n bijrijders kwamen als eersten aan, dit tot grote opluchting van TOGR die alweer vreesden dat we niet op kwamen dagen.

De combinaties Jack, Dirk en de Yaris van Peet, Linda en Kiki kwamen als laatsten aan op het complex.

De scheidsrechter was zo vriendelijk om wat later te beginnen zodat de spelers voldoende tijd kregen om om te kleden. Aanvoerder MO had inmiddels vernomen dat Appelstroop vrijdag avond "gezopen" had zodat hij zijn basisplaats af moest staan aan Rene.

Vanaf het fluitsignaal startte TOGR fanatiek, maar bleek al snel dat het zesde zonder al veel moeite overeind bleef. Het initiatief werd al snel overgenomen en het Reeuwijk 6 middenveld met Tom en Rene als aanjagers was oppermachtig. De TOGR spelers wist niet wat hen overkwam.

Met snel en attractief voetbal wist het 6e een grote voorsprong te nemen in de eerste helft. Met een voorsprong van liefst 4-0 gingen we de rust in. Helaas haalde Peter de Jager de rust niet. Hij was inmiddels geblesseerd uitgevallen en vervangen door Appelstroopie.

In de tweede helft ging de Reeuwijk 6 trein gewoon door. Binnen 30 minuten stond het dan ook 8-0. Vooral de jeugd weerde zich geweldig. Zo maakte Tom twee werelddoelpunten en toonde ook Rene zijn klasse. Ian Overdam liet wederom zien voortreffelijk te kunnen voetballen en ook Sip en Sop waren zeer scherp vandaag.

Het leek er dit keer sterk op dat we de nul zouden houden, maar Dorre had al aangekondigd desnoods in eigen doel te zullen schieten om dat te voorkomen. In plaats daarvan liet Dorre z'n man volledig vrij zodat er 8-1 op het scorebord kwam. Vlak daarna werd de eindstand op 9-1 bepaald.

De doelpuntenmakers: 4x Tom Goedhart, 2x Ian Overdam, 2x Mark van Wensveen (of Rob) en 1 x Rene van de Heuvel

UItblinkers: alle jeugdige spelers muv Appelstroop. Hij speelde z'n slechtste wedstrijd uit zijn carriere. Oorzaak drank volgens MO.

4 opmerkingen:

  1. nou jongens klasse gespeeld.......mooi voor MO om zo zijn rampzalige carriere af te sluiten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Early Grey

    Over carriere afsluiten gesproken. We kunnen je eigenlijk niet missen, dus gewoon bijtekenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik blijf spelend lid, enkel niet aan een elftal gekoppeld, maar als ik niets anders te doen heb, dan speel ik uiteraard met jullie mee......

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gaat het zesde nou lopen slijmen met die Early Grey? Die jongen is gewoon een ramp voor elk een team!! Over carriere afsluiten gesproken.....Die heeft hij nooit gehad man!!

    BeantwoordenVerwijderen