dinsdag, mei 31, 2011

Fotostrip ESA 2011: thuisblijvers kregen wederom ongelijk

Zaterdag 28 mei was een dag die bij velen in de agenda stond. De dag waarop het altijd gezellige ESA 2011 recreantentoernooi gespeeld werd op sportpark Rijkerswoerd. De bus van Verhoef was vroeg en veel deelnemers waren laat (zoals elk jaar). Uiteraard werd de Coop geplunderd en gaf de uitbater van deze winkel een paar zakken snoep mee voor onderweg, waarvoor dank.


Frans was dit jaar keurig op tijd. Iets wat niet gezegd kon worden van broer Dorre. Ook de familie de Jager kwam op het nippertje aan op het plein, maar zij moesten Kiki nog onderbrengen.


Het was nog even de vraag of Wiegert en Adrie het dit jaar zouden halen, maar enkele minuten voor 8 kwamen ze toch aanslenteren.


Wiegert had dit jaar geen last van diaree zodat de remmers niet uit de kast hoefden te komen. Bovenstaand een foto van 2010 (links met remmers) en een foto van 2011 (rechts zonder remmers, maar met sigaretten). De reis verliep uitstekend met een stukje sightseeing in Arnhem. Ruim op tijd kwamen we aan bij Sportpark Rijkerswoerd waarbij sommigen de koffiehoek bestormden en de supporters al trek begonnen te krijgen in een biertje

De dames begonnen wat later aan hun toernooi waardoor ze nog tijd hadden om te posren voor de fotograaf. Reeuwijk 4 won inmiddels met enige moeite van - en Reeuwijk 9 liep tegen de eerste nederlaag van de dag op. Het werd 2-0 voor de latere winnaar van het toernooi ESA 5.

Inmiddels was Ad veelvuldig aan de bar te vinden en is hier in gesprek met de Zweedse bardame. Volgens Japio was zij de dochter van de legendarische Ajax spits Stefan Petterson. Zij zelf wist niet waar Japio het over had.
Er waren ook nog 2 charmante CVC dames die zich van hun beste kant lieten zien
Maar in gezelschap van Mark ging het alweer beter met Esther en Lauri
Klik op foto voor groot formaat

Wiegert en Adrie namen de laatste tactische tips door met RVC'er Bart. Het mocht niet echt baten. Na een dag voetballen eindigde Reeuwijk 4 op de vierde plaats en werd het negende 5e na een bloedstollende strafschoppenserie waarbij vooral de doelpoging van Dorre op hoongelach kon rekenen. Hij presteerde het om over de ballenvanger heen te schieten.

Klik op foto voor groot formaat

Voor sommige spelers was het een vermoeiend toernooi. Hierboven ligt Wouter uit te blazen na weer zo'n "zware" pot voetbal.
Klik op foto voor groot formaat
Dat we dat nog mee mogen maken. Een rasechte RVC'er in CVC kleren. Iets wat in het dorp niet echt gewaardeerd zal worden.

Klik op foto voor groot formaat
Inmiddels werd het zeer gezellig op het pleintje voor de kantine. Het bier en de andere drankjes waren niet aan te slepen. Elders op deze blog staan links naar de filmpjes die een goed beeld geven van de festiviteiten. Uiteraard ontbrak het officieuze clubblad over "de kroeg van Jan de Haan" niet.
Klik op foto voor groot formaat
Na afloop was er duidelijk sprake van verbroedering tussen het negende en het vierde. In de onderlinge strijd tussen beide elftallen werd het 0-0 waar het negende duidelijk de bovenliggende partij was.



Muis deed weer van zich spreken met het struikduiken. Hij is daarin de onbetwiste meester. Leerling Ian lijkt echter op de goede weg te zijn als opvolger van Muis.

Klik op foto voor groot formaat
's avonds was er uiteraard de altijd gezellig feestavond waarbij de nodige CVC'ers uit hun dak gingen. Bovenstaande foto zegt eigenlijk genoeg.



En dan de terugweg. Kenneth is en blijft de enige echte planker van CVC Reeuwijk.

Zo kwam er een eind aan een mooie ESA dag. Natuurlijk is er veel meer gebeurd maar het gaat te ver om dat allemaal in detail te beschrijven.  Kijk vooral ook naar de filmpjes op de site en de foto's op internet. Deze foto's vind je op: http://www.mijnalbum.nl/Album-EHKUT6MT

5 opmerkingen:

  1. linnepin en Japio31 mei, 2011 15:38

    Precies zoals het was ouderwets gezellig !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. altijd + heel veel voor Bokkie, mooi verslag...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een houten klaas die Kenneth

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jip van Janneke01 juni, 2011 16:15

    Dus dit is het nieuwe 9e geworden. Is er in ieder geval een stuk op vooruit gegaan. Niet alleen gezelliger maar eindelijk ook eens een paar mensen die wel kunnen voetballen.

    BeantwoordenVerwijderen