maandag, mei 09, 2011

Oproep voor alle negende elftal spelers

Het aandeel negende elftalspelers is tijdens het ESA toernooi op 28 mei nog steeds te laag. Kijk nog eens in je agenda. Eigenlijk is dit een dag om niet te missen. Een lekker toernooi met dito feestavond.

Tot nu toe doen er slechts 6 echte Reeuwijk 9 spelers mee: Peter de Jager, Ron Rietveld, Matto Kranenburg, Erik van Dam, Andre van Dortmont en Hans Goedhart. Daar kunnen er nog makkelijk 5 bij. Dus aarzel niet en geef je op bij Hans Goedhart.

En denk erom..... mee naar ESA betekent ook meedoen bij de veteranen op Hemelvaartsdag.

10 opmerkingen:

  1. Heb altijd al gezegd. Dit elftal hangt als los zand aan elkaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Selectie kanjer10 mei, 2011 09:42

    Tja,

    Dit zijn precies de spelers die er toe doen. Ik wens Evert veel succes in Arnhem met deze kanjers en bouw voor volgend seizoen een elftal met echte teamspelers en probeer van lamzakken af te komen als de Haan, van Dijk, vd Herik, M de Jager en nog meer van die gasten die het elke keer weer af laten weten. SLAPPE HAP!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Selectiekanjer

    Ik snap dat je je boos maakt, maar zeker Marco heeft een goede reden (hij is jarig) en de anderen vast ook wel. Het is inderdaad wel eens frustrerend dat mensen tegenwoordig niet meer zo warm lopen voor toernooien.

    @ Anoniem

    Je hebt wel een beetje gelijk, wat dat betreft ben ik wel eens jaloers op Reeuwijk 4 waar het teamgevoel een stuk groter is. Maar 't is niet anders

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Selectie kanjer10 mei, 2011 15:58

    Wat me dan weer 100% meevalt is dat niet Reeuwijker Matto wel meedoet en nieuwkomer Ron Rietveld. Dat had ik echt niet verwacht. Ik begreep afgelopen zaterdag wel dat er nog wat mensen van de selectie meedoen zodat Reeuwijk 9 misschien nog wat punten pakt ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nogmaals dit is GEEN TEAM.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Selectie kanjer12 mei, 2011 10:41

    Het zijn gewoon een stelletje slome ouwe sukkels die blijkbaar ook geen internet hebben anders hadden ze allang gereageerd. Het is echt niet te geloven dat het 9e zo'n mooie site heeft terwijl er geen hond op kijkt. Kan degene die dit doet het niet voor het tweede doen? Dan doet ie het niet voor niks!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. blafblaf ik kijk wel hoor?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. deze site heeft de meeste hits van alle cvc sites

    BeantwoordenVerwijderen
  9. We gaan er een ouderwets feest van maken in Arnhem. Alles wijst erop dat dit het meest gezellige toernooi ooit wordt. Alleen de gezellige spelers uit 9 gaan mee, de zeikerds blijven thuis!

    Natuurlijk zijn wij voetballend een stuk beter en worden weer eerste. Het 9e heeft niet zoveel selectiespelers dit jaar en worden laatste. Zitten ze natuurlijk wel snel aan het bier ;-(

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Anoniem je hebt wel gelijk over de site. Deze wordt tenminste bijgehouden en ook ik kijk elke dag! Net als Kiki

    BeantwoordenVerwijderen