zondag, mei 22, 2011

Lekker toernooi bij Olympia

Vlnr Steve, Ewout en Gerrit, vlak na de eerste wedstrijd

Het negende heeft een lekker 7 tegen 7 toernooi achter de rug bij Olympia. Coach Evert had 2 gastspelers opgeroepen. Dirk "Smiley" van der Star, Richard "Johnny" van Leeuwen en Martin "MO" Oosterwijk versterkten de gelederen. Van het reguliere negende waren Andre "Dorre" van Dortmont, Hans "Bok" Goedhart, Gerrit vd Heuvel, Matto Kranenburg, Martin "Steve" de Jager, Ewout Verdouw, Marco van Dijk en Martijn Min opgeroepen.

Helaas had de organisatie te kampen met elftallen die op het laatste moment wegbleven. Hierdoor werd het programma volledig omgegooid. Uiteindelijk speelden we slechts 3 wedstrijden van 20 minuten en een penaltyreeks om de 5e/6e plaats.

Wedstrijd 1 CVC 9 - Kampong
Kampong was duidelijk een maatje te groot. Het 9e wist met kunst en vliegwerk de schade te beperken tot een 1-0 nederlaag

Wedstrijd 2 CVC 9 - VOC
Veel kansen voor beide ploegen. Afschuwelijke missers van Dorre, Martijn en Richard. Deze wedstrijd hadden we moeten winnen. Actie van de wedstrijd: stervende zwaan imitatie door Dirk v.d. Star na een 30 meter sprint. Dirk aan de zuurstof, Dorre het veld in. (Uiteraard geen verbetering)

Wedstrijd 3 Olympia - CVC 9
3-1 overwinning! Doelpunten van Marco (2) en Richard. Opnieuw veel kansen voor beide teams. Bok in topvorm, Dorre niet!

Tussen de wedstrijden door verorgde Olympia een prima lunch (inclusief broodje kroket).

De derde helft
Zoals bij elk toernooi was ook nu weer de derde helft het meest geslaagde onderdeel van de dag. Het was ouderwets gezellig en de band "the Oldtimers|" speelde toepasselijke seventies muziek.

Wat zeer verrassend was, was het vertrek van coach Evert om een uur of vier. Hij moest naar een feestje bij Dirk Burger. De CVC'ers zetten het lied "Evert moet naar huis ole, ole" in en het hele terras en de band deden mee. Even later kwam Evert met de fiets voorbij en werd daarbij uitgejouwd door de spelers van het 9e. Dennis vd Heuvel schoot onderstaand kort filmpje.