donderdag, december 20, 2007

Officieel CVC nieuws

BESTUURSMEDEDELINGEN


1. SELECTIE.
De afgelopen weken zijn gesprekken gevoerd tussen René van Beek en het Bestuur. Onderwerp was het na dit seizoen nog één jaar doorlopende contract van René.
Door het Bestuur is zowel gebruik gemaakt van de evaluatie over het seizoen 2006-2007 met de selectiespelers in juni 2007 als van gesprekken met direct betrokkenen over de gang van zaken in het lopende seizoen 2007-2008.
In onderling overleg is besloten het contract met René te beëindigen na afloop van dit seizoen.
René blijft met volle inzet zijn werkzaamheden voor CVC uitvoeren.

CVC gaat zich oriënteren op de trainersmarkt. Hiervoor is een profiel nodig van de gewenste trainer. Het bestuur gaat deze actie uitzetten bij de spelersraad en bij een technische adviesgroep onder leiding van
Jan Edelman.


2. JEUGD.

Het recente vertrek van de Jeugdcoördinator Junioren heeft het Bestuur genoodzaakt snel te handelen. Niet alleen om deze vitale functie wederom in te vullen maar ook om het technische beleid voor de gehele jeugd in de komende jaren verder vorm te geven.
Dit is gelukt in de persoon van Jan Kramp. Jan is aangetrokken als Hoofd Technische Coördinatie om, in overeenstemming met het Jeugdbeleidsplan, een impuls te geven aan de optimale ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij CVC. Uiteraard hoort hierbij ook de naadloze aansluiting op het seniorenvoetbal. Wij hebben hiervan hoge verwachtingen.
Jan pakt zijn werkzaamheden begin januari op. Wij wensen hem veel succes.


3. AFKEURINGEN.
Vorige week werden we geconfronteerd met de eerste gedeeltelijk afkeuring door de KNVB. De medewerkers in de commissiekamer zijn overstelpt met telefoontjes. Om dit in de toekomst te vermijden het volgende.
- Afkeuringen door de KNVB zijn te raadplegen op teletekst (Nederland 1,2 en 3), pagina 203 en op de Kabelkrant Gouda, pagina 206.
- CVC speelt in het gewest West II.
- In Categorie A spelen van CVC alleen senioren 1 en 2 en de jeugdelftallen A1 en B1.

Dus: kijk even op 203 (en/of 206) en let op de categorieafkeuring.

Het verzoek aan de leiders, aanvoerder, trainers en overige begeleiders om deze mededeling onder de aandacht te brengen.


4. GLASWERK.
Deze week is een bericht van de KNVB ontvangen waarin wordt medegedeeld, dat de maatregelen omtrent glas langs de lijn onverminderd van kracht blijven.
Bij CVC blijft dus ook de (op de Algemene LedenVergadering) afgesproken proefperiode met betrekking tot het glasverbod buiten de kantine geldend.

Gezien de positieve ervaringen van het Bestuur vanaf 19 november (ALV) is besloten tot enige versoepeling. Het is toegestaan om glaswerk in de kleedkamers te gebruiken.

De afspraak blijft: bij overtredingen gaat het glas eruit!


5. VICE-VOORZITTER.
Tijdens de bestuursvergadering van maandag 17 december is besloten om Thijs Lander, secretaris, te benoemen als vice-voorzitter.


Thijs Lander,
Secretaris, 19 december 2007.

4 opmerkingen:

  1. opgeruimd staat netjes. Gewoon geen nieuwe trainer meer aannemen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wie gaat/zal die "verwende ventjes" nu beter leren voetballen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. "verwende ventjes" - echt zo'n kneuzen opmerking

    BeantwoordenVerwijderen