zaterdag, december 08, 2007

Reeuwijk 6 portretje




Arie vd Vis

Het is geen verrassing dat onze coach ook al een lang CVC Reeuwijk verleden heeft. Vele jaren geleden was Arie actief als voetballer bij onze vereniging.
Tijdens en na zijn actieve voetbaltijd heeft Arie, net als zijn vrouw Henny, vele vrijwilligerstaken voor onze club uitgevoerd (en nog). Recentelijk is Arie toegetreden tot de accommodatiecommissie.

Vanaf vorig seizoen is Arie coach van Reeuwijk 6 en doet dat met veel enthousiasme. Hij voelt de sfeer in het elftal perfect aan en paart een groot gevoelvoor humor aan serieuze ogenblikken. Arie is wel erg principieel en heeft er een hekel aan als spelers er de kantjes af lopen en dat is nu precies een van de problemen van het zesde. Vorig seizoen verliet Arie boos de wedstrijd Rijnstreek 3 - CVC Reeuwijk 6 toen Dorre ver in de tweede helft eindelijk op kwam dagen en nog in mocht vallen ook van aanvoerder MO.

Dit was volledig tegen de zin van Arie die in zijn auto stapte en naar Reeuwijk reed. Dorre ging bij Arie langs en dronk daarbij gelijk zijn bier op, maar de lucht was geklaard.

Arie: een coach uit duizenden!

11 opmerkingen:

  1. Wereldcoach!!!
    k snap nog steeds niet waarom hij de opstelling niet maakt ipv m.o.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Appelstroop jij snapt zoveel niet. Ook van het spelletje niet.Maar wees gerust, want volgend jaar mag Arie het misschien wel gaan doen....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hans: ik eis een rectificatie!!! Ook ik was het toen niet eens met de inbreng van Dorre. Maar als mensen er zomaar inlopen en niet willen luisteren (onlangs ook nog met die Duckhunter) ja, wie ben ik dan....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik ben het nooit eens met de inbreng van dorre.....maar goed dat kan je MO niet kwalijk nemen, die weet niet beter..

    Coach Arie is natuurlijk de beste allertijden...af en toe lekker zeiken afgewisseld met een dosis humor

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Begrijp ik nu goed dat MO wil stoppen? Dat betekent de oudjes (45+) eruit en Sip, sop, appelstroop, Raymon en Kleine Baf erin!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hohohoho, mo basher...
    mo mag dan wel stoppen maar wie zegt dat de verloren goden weer terug komen naar het 6e...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat wil coach Arie ook helemaal niet!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. mij wil die wel, de rest hoeft voor hem niet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. arie rules says mouse house pack T.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. En ik ben het nooit eens geweest met de inbreng van die grijze dakduif (earlygrey)... maar goed dat kan je MO niet kwalijk nemen, want die weet wel beter natuurlijk... (Hij is nu toch de jongste?) Volgend jaar iets voor het 8e dan misschien??

    BeantwoordenVerwijderen
  11. niet elke supporter heeft verstand van voetbal blijkt maar weer...

    BeantwoordenVerwijderen