zondag, mei 23, 2010

Reeuwijk 6 geeft het derde goed partij

Coach van Dam in discussie met Japio. Van Dam weigert nog langer gebruik te maken van de keeperskwaliteiten van de Jager

In een leuke en sportieve wedstrijd verloor het zesde nipt (2-1) van het derde. Het zesde was weliswaar op enkele plaatsen versterkt, maar liet toch zien aardig te kunnen voetballen.

Het zesde startte met de volgende spelers.
Hans Goedhart, Tom Goedhart, Rene vd Heuvel, Dennis vd Heuvel, Andre van Dortmont, Peter vd Heerik, Martijn Min, Bart Min, Peter de Jager, Matto Kranenburg en Sven de Vries

In de tweede helft maakten Kevin vd Heuvel en Appelstroop hun opwachting

Vanaf de eerste minuut van de wedstrijd ging het spel gelijk op. Reeuwijk 3 toonde iets meer initiatief maar het zesde counterde gevaarlijk. Reeuwijk 3 moest het vooral van de dode spelmomenten hebben en stichtte gevaar met de hoekschoppen.

Reeuwijk 3 kwam op voorsprong toen Baf een lastige stuiter los moest laten en Dorre er als de kippen bij was om af te ronden. Een minuut of 10 later was het alweer gelijk toen Marco Verkleij fraai scoorde met het hoofd, uit een hoekschop. Vlak hierna had de grote Kluuk de 2-1 voor Reeuwijk 6 op zijn schoen maar zijn schot spatte uiteen op de paal.

Ondanks kansen voor beide elftallen bleef het tot de rust 1-1.

Tijdens de rust besloten beide veteranenkeepers dat het mooi geweest was en ging Tom van Noord op doel bij het derde en Kevin v.d. Heuvel bij het zesde.

Ook na de rust gaven beide ploegen elkaar weinig toe. De strijd speelde zich vooral op het middenveld af. Het was dan ook sneu voor het zesde dat (alweer) Marco Verkleij op schitterende wijze voor de 2-1 overwinning voor het derde zorgde.

De wedstrijd werd prima geleid door Jan Edelman.

Uitblinkers: Rene vd Heuvel, Dennis vd Heuvel, Peter de Jager (voor het uitschakelen van JW), Kluuk en Bart Min

PS Reeuwijk 3, bedankt voor de krat bier!