zondag, mei 30, 2010

Verslag ESA toernooi deel 1































De 2010 editie van het ESA recreantentoernooi was wederom een bijzonder geslaagd evenement. Zowel de dames van CVC Reeuwijk (1e plaats), CVC Reeuwijk 6 (2e plaats) en CVC Reeuwijk 8(1e plaats) presteerden uitstekend. Hetzelfde gold voor het presteren tijdens de uiterst gezellige feestavond. Ook hier zetten de Reeuwijkers hun allerbeste beentje voor.

De dag begon al vroeg voor de ESA gangers. Om 8.00 uur zou de bus vertrekken (werd 10 minuten later omdat Frans te laat was) dus de deelnemers verschenen vanaf half acht in groepjes of alleen op het plein bij de Coop. De enorme dubbeldekker van van Asselt was ook prima op tijd.

Net voor acht uur verscheen Wiegert met z’n maat Adrie. Hij (Wiegert) was veel en veel minder druk dan normaal. Wiegert haalde al snel een doosje diaree remmer tevoorschijn en bleek totaal niet fit te zijn (zie foto). De busreis naar Arnhem verliep voorspoedig zodat we mooi op tijd op sportpark Rijkerswoerd aankwamen. Het was weer een ware CVC invasie met rond de 75 man/vrouw.

Het was schitterend weer in Arnhem en dat zou het, ondanks de regenverwachting voor de middag, ook blijven. Na een paar flinke koppen koffie waren de elftallen gereed om de eerste wedstrijd te spelen. De dames speelden hun wedstrijden op veld 2, Reeuwijk 6 op veld 3 en het achtste op veld 4.

Wordt vervolgd

5 opmerkingen:

  1. Fotograaf Joop van Tellingen30 mei, 2010 21:25

    Het ziet er zo als gewoonlijk allemaal weer heel wazig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. B. Stijgerpijp31 mei, 2010 09:20

    Dit zijn ook wazige uitstapjes waar de drank rijkelijk schijnt te vloeien. Niks voor mij dus.

    Hoorde wel verhalen over mensen te water. Ben benieuwd of dat ook nog in het verslag komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En vooral ook mensen aan het water, ik noem een W. v/d Meer!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reeuwijk 8 vedette31 mei, 2010 11:47

    Das een goeie anoniem. Het was trouwens weer super in Arnhem! Overdag al een drankrekening van 1000 euro en een dik verdiende toernooi overwinning! Ik heb nu al zin in het toernooi van volgend jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Misschien dat jullie meer spelers van reeuwijk 1 op moeten roepen want die spelers van reeuwijk 2 die jullie opgesteld hadden waren niet opgewassen tegen ons!!

    Was weer een topweekend! Alleen jammer dat er een paar trainingsjasjes van ons team uit de tassen waren gehaald...

    BeantwoordenVerwijderen